- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
válasz DigitXT #46234 üzenetére
Ha tiszta a munka henger egy picit vissza mozdul, mikor vissza engeded a fékkart. meg is figyelheted. Sosem mértem le, lehet egy tized sincs amennyit vissza mozdul.
Ha kezedben van a munkahenger vagy tedd rá a kezed és be kell húzni a fékkart. ekkor nyomás lép fel a munkahengerbe, de a tárcsát nem lehet össze nyomni, ellen tart, mikor megszűnik a nyomás visszafele mozdul egy minimálisat, pont annyit hogy a betét ne érjen a tárcsához. Plusz hiba lehetőség a betétet tartó lemezek koszossága is, ezeken a lemezeken nehezen mozog a betét, és felszorul, ezt persze a munkahenger leküzdni, de nem tud eltávolodni a tárcsától. Ha minden rendben akkor is hozzá érhet minimálisan. Nekem is picit hozzá ér az első, ha olyan pozícióba tolom, de normál helyzetbe nincs hangja a fékemnek.
Rendes takarítás, nem csak immel-ámmal. A lemezeket is le takarítottam, a betétekről egyes helyeken a festék többletet is le kell csiszolni, ha szorul a helyén. Dugattyú falát fémtisztára úszócsapokat ki.
Én brigécióllal elmosom az egész nyerget, majd forró víz, lefúja,t zsírba tesz, és úgy vissza.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest