Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SzlobiG

    félisten

    Tegnap elhoztuk a gépet nagyon szép állapotba van átnéztünk rajta mindent és úgy ítéltük meg, hogy jó lesz 175k-ba. Nincsen csavarodva a váz egy két horzsolás van rajta ami egyáltalán nem kirívó egy 2003-as modellen. A fékek gumik rendben vannak világítás is jó mindenhol ami a lényeg, hogy nagyon szép hangja nem gondoltam volna sokkal szebb mint egy 2T motoré és nem füstöl nem leszek olyan büdös olaj szagú se.

    Már csak az időn múlik, hogy mennyit fog bírni viszont az jó pont hogy semmi tuning variálás nincs rajta a katalizátor sincs kiverve belőle röpsúlyok kuplung is gyári állapot, a műszakit ha minden jól megy jövőhéten elindítom remélem nem lesz semmi gond vele, itt a faluba járkálok vele, de a városba marad addig a másik gép nem kötök végül biztosítást erre feleslegesen. Az adásvételivel se variáltunk hogy nem írtuk oda a köbcentit.

    Jövőhéten lecserélek benne minden olajat+szűrőt.

    Ehhez jönne egy kérdés:

    Repsol MOTO SCOOTER 4T 5W-40
    CASTROL Power 1 Racing 4T 5W-40

    Elég bele a repsol, vagy inkább a Castrol?

    Castrol az nem kifejezetten robogóba való, hanem nagyobb motorokhoz ajánlja, de gondolom jobb...vagy esetleg más márka, csak ezeket tudom kedvezménnyel megvenni itt helybe. :B

Új hozzászólás Aktív témák