Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lukrisz

    csendes tag

    válasz lukrisz #2381 üzenetére

    Nemrég írtam a wrt54gl router problémámól. Azóta sajnos semmi sem változott. Sőt néhány újabb megfigyelést tettem. A legfurább az, hogy ha bedugom a netkábelt és a laptop éppen erősítőre van dugva, akkor elkezd búgni, mintha az erősítőbe menő kábellel lenne ond, vagy a jack dugóval. Amint kihúzom a netkábelt, megszűnik a búgás/zúgás. És ezt másik 2 laptoppal is kipróbáltam.

    A legfurább, hogy néha tökéletesen működik a wifi, aztán egyszer csak megszűnik, majd visszajön, hogy aztán másfél perc múlva megint megszűnjön. Amikor megszűnik, még az SSID-t sem találja, aztán fokozatosan visszajön az SSID, de nem lehet csatlakozni hozza. 1 perc múlva már keresi a hálózati címet, csatlakozik, de fél percen belül megszakad a kapcsolat. ÉS ez így ismétlődik, újra és újra. Nagyon fura. Már mindenféle beállítással próbálkoztam, a lakás 3 laptopjával ugyanezt csinálja.

    Már arra is gondoltam, hogy valaki megpróbálja hekkelni a wifi-m. És szándékosan bontja a kapcsolatot, hogy a visszacsatlakozáskor generált jeleket elkapja. Nem értem, mi lehet... Már a 2. router viselkedik így! Lehet, hogy valami más zavarja a jelet? Mi lehet???

Új hozzászólás Aktív témák