Új hozzászólás Aktív témák
-
zsíráf
csendes tag
sziasztok!
nem nagyon értek a gépekhez, de van egy asus p4c800 se alaplapom, és van benne 3 kingston ram, amik pc2700asok. az egyik 256, a másik kettő 128mb -s.
ennek ellenére a gép nagyon lassú. azt nem tudjátok, hogy hogyan lehetne rajta segíteni?
vagy milyen ramokat lehetne beletenni, hány mhz -s vagy ilyesmi.
vagy az számít valamit, hogy milyen sorrendben teszem be a slotokba őket. mert itt kék, meg fekete. párosítsam, vagy sorba rendezzem? vagy mit csináljak?
meg azt is kérdezném akkor már, hogy ha esetleg a ''húzni'' szeretném, akkor milyen beállításokkal mehetne el.
hát, előre is köszi mindenkinek. -
zsíráf
csendes tag
bocsi előre is, de nem mindig jut eszembe a prohardvert olvasni, mert korábban nem volt szokásom.
hát a proci egy 2500 as celeron, a videókártya meg nem tudom milyen, azt mondták, hogy van valami everest és avval meg tudom nézni. ha megvan, megmondom.
hát én tervezésre használom leginkább, és az acad rendszeresen megfagy, meg általában érezhetűen lassú az egész. -
zsíráf
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest