Hirdetés
- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Egyelőre jegeli az Intel felvásárlását a Qualcomm
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Canon MILC: EOS R és M topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Sziasztok!
Teljesen új vagyok a 3d nyomtatásban és nézegettem a Creality Ender 3/5/5plus tipusokat, az lenne a kérdésem, hogy full kezdőnek mi az ajánlott 3d nyomtató? És honnan lenne érdemes beszerezni ahol lehet számlára venni?
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
addikt
válasz Mr.Csizmás #21776 üzenetére
A fusion 360-nak utána nézek
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
addikt
Filamentet befűzni hogyan tudok?
Abban a kis dobozkában megakad, de nem is merem erőltetni inkább kérdezek.Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
addikt
válasz szpeti40 #21800 üzenetére
Na nemtudom mit csináltam de elkezdett fűteni is
Közben rájöttem hogy az sd kártyán csak a gcode-ot látja. Most adtam neki egy egyszerűbb nyomtatni valót, minden nyomtatás előtt végig méricskéli az asztalt?Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
addikt
válasz azbest #21806 üzenetére
Neem, a 26 / 0, az az, hogy most éppen 26 fokos és 0-ra van beállítva, nemtudom miért állt vissza 0-ra.
Most nézem, hogy megcsinálta a "talpat" és utána az asztal hőmérséklet visszaállt 0-ra.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ender 5 plus-al tudok rugalmas filamentet is nyomtatni?
-
-
addikt
Ezt a BL Touch-ot (remélem jól írtam) minden egyes nyomtatás előtt végig csinálja?
-
addikt
Rendeltünk alzáról "4- es rugalmasságú" petg filamentet, ilyet: link
Ehhez is direct drive kell már? Petg menni fog Ender 5 Plus-al, nem?Valamint, vettünk ilyet is: link ez ugyan olyan pla mintha nem fluoreszkálna, nem? Mennyire világít?
-
addikt
Olyat lehet csinálni, hogy egy tárgyat elkezdek PETG-vel, és egy idő után átcserélem nyomtatás közben PLA-ra?
-
addikt
válasz snowman #21911 üzenetére
Igazából csak kérdezték tőlem, mert vettünk rugalmasabb PETG-t, és az adott dolog aljának rugalmasabbnak kéne lennie, a tetejének meg szilárdabbnak, de szerintem mehetne PETG-ből végig.
-
addikt
Na meg is jött a Gembrid PETG, nyomtatam is fele, hát huh, vagy 4. nekifutásra sikerült, mindig felvált a filament :/
Ender 5 Plus, 95 fokos asztal és 245 fokos nozzle, első réteg 30%-os sebességgel. 4.-re ezt sikerült:
A fehér az amit a géphez adtak PLA, annál semmit nem állítgattam szinte, 200 fokos nozzle, 60 fokos asztal.
Mit állítsak még a PETG-nél, hogy szebb legyen? Cura-ban csináltam.Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
addikt
Csak én nem találok meg semmit Thingiverse-n amióta frissült az oldal?
A régin teljesen jó volt a kereső, most meg teljesen mást hoz mint amit beírok.Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
addikt
válasz Mr.Csizmás #21941 üzenetére
Köszi
Facen nem követem őket.Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
addikt
Ender 5 plus, arra az üvegre(?) nyomtatok amit adtak hozzá alapból. Miért jöhet fel? Asztal 95 fok. Petg-t nyomtatok.
-
addikt
válasz energy4ever #21974 üzenetére
Most néztem nyomtatás közben, és a nozzle-nál van hogy felgyűlik, és elkezdi felszedni ami az asztalon van már.
-
addikt
Ez mitől lehet, hogy nem szép sima kerek?
Autocad-ben lett modellezve, STL-ben exportálva.Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
addikt
Ez mitől lehet, hogy ilyen szálakat húz?
-
addikt
válasz energy4ever #22102 üzenetére
3 hetes Gembrid PLA-t nyomtattam 200-190 fok-on.
-
addikt
válasz Szabikaa20 #22136 üzenetére
Ennek a bed supportnak mi a lényege?
Miért jó hogy oda van rakva?
Én ilyet nyomtattam az Ender 5 plus-hoz:[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Szabikaa20 #22138 üzenetére
Ha jól emlékszem 5 plus-on 2 oldalt van felfogatva a bed és sin is van mindkettőn.
-
addikt
válasz Szabikaa20 #22138 üzenetére
Ennél a bed supportnál nem láttam hogy hogy kell felrögziteni, ezért nyomtattam inkább azt.
-
addikt
Ha Cura-ban a Custom Print Settings-ben változtatok valamit, azt megjegyzi, vagy el kell valahol mentenem?
-
addikt
PLA-t nyomtattam tegnap délután, és most úgy odaragadt az asztalhoz, hogy egy éjszaka alatt nem ugrott fel, alig bírtam ma reggel leműteni. 60 fokos asztal volt, mitől lehet ez? Eddig sose tapadt ennyire, mindig elkezdett magától felválni pár 10p után ugyan az a PLA. Ender 5 Plus.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Szabikaa20 #22460 üzenetére
Nekem úgy tapad amit adtak az ender-hez, hogy fél nap után se jött le, úgy kellett leimádkozni, végül alkoholos víz segített, de amúgy megmozdítani se bírtam.
-
addikt
válasz Gabesz87 #22464 üzenetére
Az asztalod fűtve volt?
Nekem 50 fokon volt, ha kikapcsolom az asztal fűtést az segíthet?Más: most hallottam, hogy ha acetonba be van áztatva a filament, akkor elvileg jobb lesz a nyomtatási minőség. Ez igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest