-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ptesza
senior tag
válasz szazbolha #44550 üzenetére
Hja. Jól gondoltam. Sima M42 és M39 menet nem lenne gond. De ezeknek olyan kicsi a menetemelkedése, hogy igazából nekem szemüveg kell, hogy meglássam.
Ha igazán jól szeretnéd ellenőrizni a menetet akkor menetközép átmérőt kell mérni. Belső menethez vannak mikrométerek, de csak egy menethez jó minden eszköz, meg drága is.
Belső menetnél hobby szinten az "inner diameter"-t tudod mérni, de ez sajnos nem jellemzi a menetet elég pontosan. Hacsak nem biztosítható a szabályos menetprofil, mert akkor lehet egy közelítő számítást végezni, hogy megkapjad a menetközép átmérőt.Van egy jó nehéz régi fix 4-es zoom a fiók alján.
-
fabula
őstag
válasz szazbolha #44550 üzenetére
Minek magyarországi forgalmazó? Amúgy van, csak sokkal drágább, ha itthon veszed. Németországban van a Bambu EU raktára, mindent is meg lehet tőlük onnan rendelni, nincs vám sem és olcsóbb. A garanciális dolgokat sem bonyolult náluk intézni, ha gond van a géppel és elküldöd nekik a fotót/videót/logot akkor simán küldenek új alkatrészt, segítenek a problémád megoldásában ha tényleg géphiba lenne és nem user error .
Én még nem vettem igénybe, de a fórumokon jó tapasztalat van erről, legfeljebb időnként lassúak (pl. karácsony után, mikor sok laikus vett Bambu gépet) és rengeteg kérdést kapott az üfsz., aminek nagy része user error volt .
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- PS5 - 825 GB! Megkímélt! + 5db játék!
- Canon 580EX II, ez az újabb generáció, Canon EOS rendszerhez.
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Tamron 70-300 mm AF objektív Nikon vázakra
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest