Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alu

    senior tag

    válasz LógaGéza #32530 üzenetére

    & #32532 Saccco: Már mindent értek, thx! :R

    #32535 Reggie0: Peltierrel én is gondoltam tenni egy próbát, csak félek nem tudnám olyan kompaktra összehozni, mint a gyári szárítók.

    #32553 Demo07: Én pont az eSun és a Sunlu között agyaltam. Személy szerint a mérlegnek nem látom nagy értelmét. Az eSun nagy előnye, hogy van benne venti, ami kiszívja a párát. Hátránya, hogy hangos (kérdés, hogy az amúgy is visító nyomtató mellett ez mennyire zavaró) és csak 3 fokozatban tudod állítani a hőmérsékletet, amiről nem is kapsz visszajelzést, hogy épp hány fok van odabent. A Sunlu előnye, hogy venti híján halk és fokra pontosan be tudod állítani a hőfokot, amiről visszajelzést is kapsz. Ellenben nincs benne mérleg, venti híján hajlamosabb lehet a párásodásra (persze csak ha nagyon nedves a filament, ami talán nem jellemző, ha odafigyelsz a tárolásra).
    Amúgy videók és tesztek alapján vezérlés szempontjából nekem mindkét eszköz amatőr hatást kelt. Még egy páratartalom érzékelő szenzort se voltak képesek beletenni egyikbe se. Holott egy sajtburger árából olyan szenzort veszel, ami hőfokot és páratartalmat is tud mérni. Ha nem is század pontosságra, de legalább nagyságrendileg megmutatja, hogy mi a helyzet odabent. Főként ezért agyalok én is egy saját szárítón.

    [ Szerkesztve ]

    λŁƯ™

Új hozzászólás Aktív témák