Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazie
csendes tag
válasz Poplacsek #502 üzenetére
Az én problémámat is (leszakadás a hálóról) a plusz(?) szolgáltatások: a Mionet és a Twonky okozták. Aki ezeket nem használja, biztosabb ha kiiktatja! Nekem azóta hibátlanul fut a készülékem!
SSH engedélyezése (advanced mode/advanced/SSH access: enable)
belépés SSH-val (user: root, jelszó: welc0me)
mv /etc/init.d/S9M_mionet /root/
mv /etc/init.d/S97twonkyserver /root/
chmod -x /usr/mionet/bin/cvm -
Bazie
csendes tag
válasz Poplacsek #473 üzenetére
A hibajelenséged feltűnésének időpontja egyébként kísértetiesen egybeesik a Mionet automatikus firmware frissülésének időpontjával...
How Do I Get MioNet 4.1?
Your current version of MioNet will automatically upgrade to 4.1 between April 7 & April 8. Note to MioNet 2.5 users: you will receive a message via MioNet requiring you to manually uninstall MioNet 2.5 and download/install MioNet 4.1. -
Poplacsek
senior tag
Jaja, köcsög egy progi ez a Mionet...
Egyébként hiába írtam ezt be, egy korábbi beírásod alapján, mégis mindig újraindult. A Discovery-ben ha leállítottam Stopped-et írt, aztán pár perc múlva megint Started lett az állapota.
Nekem csak a Script módosítás segített, de az nagyon
Azóta nem indul újra. -
Alex91
félisten
Aki szeretne a egy RapidShare letoltot a gepere, annak a figyelmebe ajanlom ezt: RapidShare Download Manager!
Sajnos nemet, es lehet, hogy meg alakitgatni is kell a World-on valo futtatashoz, de hatha lesz egy vallalkozo, bator ember !
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
dzsardzsar
csendes tag
Egy My Book World Edition 500GB meghajtóm van.
Sikeresen le lett tölrölve minden létrehozott meghajtó, de ha hálózaton elérem az eszközt, akkor látok egy számokból generált meghajtót rajta, illetve annak ellenére, hogy nem kellene adatnak rajta lennie, kb 250Gb szabad helyem van csak.
1.kérdés: hogy tudom törölni a rajta lévő adatokat?
2. kérdés: hogy tudom megnézni, esetleg a fájlokat lementeni, mert úgy néz ki, hogy pont azok az adatok, amik rajta voltak/vannak, az pont kellene.Nem garis, így ha kell szétszedem, csak az a kérdésem, hogy milyen eszközt kell használnom, hogy hozzá tudjam kötni egy laptophoz (szükség esetén be tudok indítani egy régi asztalit is), és milyen programmal tudnám lementeni, formázni, illetve milyen formátumot kell alkalmazni?
Válaszokat előre köszönöm.
üdv és derűs napokat
-
Alex91
félisten
Akinek van iPhone-ja, iPod Touch-a (esetleg iPad-je) a World mellett .
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
sonique
őstag
válasz dzsardzsar #507 üzenetére
a linux tudja olvasni az XFS file systemet
de ha már nem latod az adatot nem tudod vissza allitani mint egy fat/ntfs néladat vissza allitas jelenleg XFS hez csak fizetös megoldas létezik
nekem van hozza SW em mivel meg kellet vennem adat vesztés miattha gondolod és annyira fontos adatok vannak rajta segithetek
-
Alex91
félisten
A Mybook World Feature Packs frissult!
Van benne LED menedzseles !
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
Ismet frissult az MBWE UnRAR!
[ Szerkesztve ]
-
footy
addikt
Nagyon gondolkozom egy ilyen My Book World Edition WDH1NC10000 vásárlásán.
Amire nekem szükségem lenne, hogy időzítve lehessen rajta torrentezni (ez gondolom a transmission-től függ). Gigabites switchre kötve kellene kiszolgálnia két WD TV-t.
Alkalmas ezekre? Ha igen milyen megkötésekkel? -
Alex91
félisten
Torrentezni lehet vele, bar az idozites IMHO folosleges. Le kell korlatozni nappalra, ejjelre meg kiengedni .
WD TV-vel is menni fog, bar azt nem tudom, hogy ket full HD-t egyszerre akadasmentesen lehet-e rola olvasni? (Egy gepet biztos ki tud szolgalni.)
-
Alex91
félisten
-
footy
addikt
Ezt találtam most egy fórumon:
WD My Book World Edition - stream to 3 devices?There shouldn't be any need to hack the Mybook as it'll come pre-installed with Twonky which you can use to stream to devices. Should be fine streaming to 3 PCs, I've had mine streaming HD videos to two players and it copes okay with that, probably be pushing it streaming HD to 3, but will be fine with SD videos/music.
Elég bíztatónak tűnik, de lenne itt még egy kérdés, ha belenyúlok az eszközbe, tehát transmission-t telepítem stb, akkor a garancia elvész?
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
Ha mukodik a cucc, akkor vissza tudod allitani az eredeti allapotot. Ha a vinyo hal be, akkor meg mar ugyis mindegy . Esetleg, ha az elektronika...
Egyebkent csak progit teszel a particiora, tehat alapvetoen nem firmware-t modositasz. (Jo ha valamit rosszul csinalsz, akkor tonkreteheted vegulis.)
De siman felteheto ra, par perc alatt megvan.
-
dadanc
csendes tag
Sziasztok
A tanácsotokat kérném.
Van két db kék ledes régebbi WD World-öm. Kb egy éve vettem jó áron, hibátlanul működött majd kivettem belőle a merevlemezt. Most tettem bele vissza, üresen. Bekapcsolom, a lemez hallhatóan felpörög de IP-t nem kér a routertől, a ledek nem világítanak, reset gombra nem történik semmi. A lemez hibátlan, ellenőriztem. Mindkettő ugyanezt produkálja ebből gondolom hogy nem a WD-vel van baj (a lemezzel tuti nincs) hanem én rontok el valamit.
Lehet hogy csak úgy indul el hogy ha a lemezen rajta van az eredeti image?
Tanácsotokat előre is köszönöm.Regisztráltam több mint 16 éve, 240+ értékelés , csak pozitív.
-
Alex91
félisten
-
dadanc
csendes tag
Igen, leltem image-t a neten hozza de sajnos csak partícióról csináltat (az is csak gyári image), olyat ami full disc (MRB included) sajnos nem. Így meg elég macerásan előtte szerkesztenem kellene az MRB-t is.
Esetleg olyan image-rol nem tudtok ami nem a gyari hanem mar egyéb kiegészítőket is tartalmaz (torrent stb) és az MRB beállítások is benne vannak?
Megköszönném.Regisztráltam több mint 16 éve, 240+ értékelés , csak pozitív.
-
-
Alex91
félisten
-
Alex91
félisten
-
Alex91
félisten
-
Alex91
félisten
válasz Kalandor #534 üzenetére
Ennyi, ugy 20-25 mbit/s a gyakorlatban . Dugd kabelre, azt, ha akkor is akad, akkor dobd ki! . Vagy vegyel egy n-es Wi-Fi-t, divx-hez az mar kb. eleg.
-
outsiheder
tag
válasz Kalandor #538 üzenetére
Azt szoktuk javasolni, hogy a "belső" nagy adatforgalmat inkább egy önálló swith-el oldjuk meg.
Aki wifi-n akar gyorsan akar nagy mennyiségű adatot másolni, az előbb inkább olvassa a routerének típusához tartozó topikot, és elég hamar ki fog derülni (még a vásárlás előtt), hogy még a legideálisabb esetben sem az elképzelt/elvárt sebesség teljesülni.
Szar dolog a fizika, nem úgy müxik, ahogyan én szeretném... -
outsiheder
tag
-
outsiheder
tag
Off
Kezdem érteni, hogy miért írják le egy mikró kezelési leírásába, hogy se a macskát, se a vizes hajú csecsemőt....
On -
Alex91
félisten
válasz Kalandor #549 üzenetére
Hat, azert most mondott valamit ! Lassu a World, de azt azert nem tetted hozza, hogy wi-fi-n . Magyaran az eszedbe se jutott, hogy talan mashol van a gond...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest