Aktív témák
-
sagesz93
addikt
Hello!
Úgytűnik vga-t cserélek, a szeretett hd2600xt-t cserélném valami jobbra. Egyrészben gta4 miatt is
Most van 2 megbeszélt üzlet.
Az 1ik.: HD3850 12k-ért.
Másik: Hd3870 gddr4 15k-ért.
Az utóbbit akarom/akartam megvenni de sajna van előttem egy vevő aki minden bizonnyal megveszi a kártyát.
Esetleg valami más kártya szóbajöhet? A plafon 15,5k!
Thx -
jaja1981
addikt
válasz kovacsroli #27950 üzenetére
Ha jól tudom csak a doboz és a körítések, a kártya ugyan az.
-
-
sagesz93
addikt
válasz birozoli7800 #27958 üzenetére
Akkor megéri ezt az msi-t 17k-ért megvenni?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz kovacsroli #27950 üzenetére
A 4650 az erősebb.kb a duplája.
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Ez elég lehet egy maximálisan túlhajtott HD4830-hoz, ami mellett egy 7200-es 500GB-os hdd van ill. egy 3,5-en vagy több GHz-en járó e5200-es?
Kösz:piadex2
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
kriszbon
őstag
válasz sagesz93 #27965 üzenetére
Hát ami mostanában olcsó hely az a pcx ahogy nézegettem, szerintem nézz körül náluk, vagy iPON is jó még!
Na megelőztek![ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
sagesz93
addikt
válasz tzsolesz #27966 üzenetére
Igen, ezt néztem én is. De még ~2k-t hozzáteszek kijön egy 4670. Megéri hozzátenni?
Meglátjuk hogy leszek pénzel.
Használtba van 3870 512mb gddr4 15k-ért. már rég vittem volna de egy másik srác holnap veszi át tőle
kriszbon: köszi a jótanácsot, én is ezeken a helyeken szoktam nézelődni.[ Szerkesztve ]
-
kriszbon
őstag
válasz sagesz93 #27968 üzenetére
Hát a 4670 az modernabb meg kevesebbet eszik, sebességbe nem akarok belemenni, mert ez vitatott téma volt tegnap a 4670 topicban, a közös nevező kb. az hogy mindegyik jó
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
tzsolesz
nagyúr
-
Nordik
őstag
Havernak kell gépet összeraknom. A gépösszerakós topicba már ajánlottak egy konfigot, de a videókártyával bajban vagyok. E5200-es proci lesz a gépben.
A keret rá olyan 10-15ezer forint, hogy bennmaradjunk az összesen 70k körüli összegben amit a gépre szánnak.
HD4550-et ajánlottak, ez 11ezer forint lenne a Gigabyte. De nézegetem, hogy a HD3850 MSI pedig csak 14ezer. Lehet ezzel jobban járna játékoknál.
Ti mit ajánlatok?
-
-
joi29
őstag
válasz Nordik #27972 üzenetére
-Sokkal jobban a 3850-es vagy 4x erősebb a 4550-nél.
-Egyébként ha a 3850-nek 256MB fedélzeti memóriája van az még nem olyan
nagy gond, mert a telejesitménye úgyis gátatszab a memória felhasználásának.
-No meg a 3850-et nem érinti az a memóriatúlcsordulási hiba mint a
256MB-os 8800GT-t érintette.[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
Köszönöm!
Ahogy nézem az árakat:
-MSI 3850 256MB DDR3 OC (RX3850-T2D256E-OC) Itt az OC nemtudom mit jelent?
-Sapphire 4650 512MB DDR3 Lite
Ezek durván 15ezerből kijönnének.
Azthiszem ez a két kártya maradt, ezek közül kellene dönteni. Persze ha van más, akkor ne tartsátok magatokba.
Holnap többet tudok, talán arra kiderül mennyit tud még rászánni.
-
bmwsan
senior tag
válasz Nordik #27976 üzenetére
hello
szerintem is a 3850 a nyerő... és sztem tuningban is jobban szól
de
itt van egy összehasonlítás is igaz több VGA is...[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
Nagy dilemmában vagyok. Powercolor 4870 PCS+ plusz 10 pénzt be tudnék váltani 2db Powercolor 512-es 4770-re. Megérné a váltás? Győzzetek meg mert nem tudok dönteni! Mennyive enne többet a CF?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Tomate #27980 üzenetére
Mindenhol a te nicked van a VIDEÓKÁRYÁK alfórumban jobboldalt.
A lapod tudja a 16+16 PCI-E-t? Nem ismerem. Ha igen akkor megéri szerintem, ha egyéb esetekben megelégszel egy 4770 teljesítményével. Nem mindenhol skálázódik jól, de az esetek 90%-ban már legalább működik a CF.
Állítólag egy 4890-től is jobb.
Mekkora a VRAM a 4870-eseden? 512, vagy 1Gb, nem mindegy, mert lehet hogy egy két játéknál visszalépés lesz a vége.
[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
válasz tzsolesz #27981 üzenetére
Hát néha én is tanácsra szorulok, hiába nézem meg a teszteket. 16+8 a PCI-E sínem de állítólag nem fogja annyira vissza. 512-es a 4870-esem.
Ez a teszt elég szép. Jól skálázódik
[ Szerkesztve ]
-
fagy53
nagyúr
válasz tzsolesz #27981 üzenetére
Amikor a hóhért akasztják. Sokszor vagyunk így!
[BTomate][/B]: én elfogult vagyok sajnos ebben és ez nálam ritka dolog, de kezdettől fogva elvetem a CF-et és a SLI-t is. A legtöbben megbánták és nem a fogyasztás, hanem a bizonytalanság miatt, egy lutri az egész. Van, hogy csak egy kártya megy, előfordul, hogy csak 30%-kal vagy gyorsabb mint a 4870-el, melegebb lesz a környezeted /alaplap, proci stb / és ha valamiért hibázik az egyik kártya szenvedhetsz velük rendesen. Sajnos csak a hátrányait hozom elő, van még de abbahagyom.
[ Szerkesztve ]
-
fagy53
nagyúr
válasz Tomate #27985 üzenetére
Az az igazság, hogy sehogyan sem járnál jól igazán, sajnos.
A 4870-et eladni és venni egy 4890-et, ez többe kerül, mint amennyi hasznot hoz, értelmetlen még akkor is ha a 90-es 1GB-os. 10k-t még megér, de szerintem többet kellene ráfizetni, ha új 4890-et akarsz.
A CF-ről már írtam, de látom a lapod miatt sem szerencsés ez a verzió.
Kis szerencsével talán használtban utazhatsz, ha most rögtön eladod a 4870-et, lehet hogy 1 hónapon belül kifogsz egy jó árú 4890-et.
A helyedben én nem csinálnék semmit, használnám ezt az új DX11-es kártya megjelenéséig, addig spórolnék. Ez mégsem egy 4670-es! -
tzsolesz
nagyúr
válasz fagy53 #27988 üzenetére
Ez mégsem egy 4670-es!
nonono. Nem szidni a kis tököst. Volt olyan játék (meg lesz is) ahol alul maradt a 9600GT is, és 3870 is. Okozhat még meglepetéseket.
Tomate Szívesen, máskor is. Jó az a 4870 hidd el nekem. Én még csak most várom a 4850 1Gb-ot, és lehet ma nem is alszom.
na jó erről már leszoktam, amúgy is holnap menni kell melózni.
A háttérből: zsoltikaaaa, gyerünk lefeküdni, a pizsamád a széktámlán van, fogadat megmostad már???
[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
válasz fagy53 #27984 üzenetére
Én próbáltam a kártyám a 8x-os slotban és különbséget nem igazán lehet észrevenni. Játékban 1-5Fps volt a különbség, de eltérő pontokon így gondolom ez másnak is betudható, Markokban 48pont volt 06-ban a különbség (de itt is ahány futtatás annyi eredmény)
CF-ben gondolkozom én is azért néztem. -
-
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
válasz fagy53 #27995 üzenetére
Igen tud. ( Pszíííít, )
A lányomtól pedig nem lehet aludni. Mit gondolsz, jó kedvemben pötyögök mostanában itt éjfélig?
Tomate Én, és csak hülyültem, nekem nem parancsol az asszony, elvégre én hordom a nadrágot. (áh, megegyezés van, ő mondja, én hallgatom, majd közösen bólintunk mindenre. Én egy 5 perc múlva el is felejtem hogy miről is volt szó. szóval működik ez kérem. Az évek, meg a rutin. )
[ Szerkesztve ]
-
adammov
csendes tag
Szisztok! Szeretnék vásárolni új VGA-t a www.aqua.hu oldaltól , maximum 25-30ezer forint értékben! Szerintetek melyik a legjobb , amit megvegyek?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs