Hirdetés

Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz Alpachino #10027 üzenetére

    Szerintem ezerrel üvölt a driverek optimalizálásából eredő hiba az eredményeken. Nem ritka a 30%-os eltérés sem optimalizációs hibából adódóan. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a 8800GT nem erősebb, de azt vitatom, hogy ennyivel.
    Megvallom erősen szkeptikus vagyok a teszteket illetően.
    Kihozták például, hogy a 8800GT ugyanolyan erős szinte, mint a GTX akkor, amikor az árképzés meg éppen ott tartott, hogy egy GTX majd duplaannyiba került, mint egy GT.
    Azért azt nem gondolom, hogy ekkora parasztvakítást megengende magának az Nvidia az árképzésben egy olyan konkurens mellett, mint az Ati.
    Ezekkel a tesztekkel általánosságban az a gond, hogy rögtön kártyamegjelenéskor készülnek és nem akkor, amikor a driver és kártya közötti kooperáció megérik arra, hogy a hardver mutatni tudja magát és egy verseny résztvevője legyen. Evidens, hogy a 8800GT-hez jobban optimalizálták a drivert, hiszen akkor dobták piacra és azon volt a hangsúly és ez okozta, hogy utolérte a nagy tesót. Egy lebutított kártya nem lehet jobb annál, amit butítottak könyörgöm. A teszteken meg rakás alkalommal "erősebb".
    Nyugtával. Én ezt mondom mindig. Nyugtával.

    Hardverlesen

Aktív témák