- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
senior tag
Egy faceid kéne bele és jöhetne is
-
Graphics
Jómunkásember
Örömteli, de én a Realme modellek visszatérésének is örülnék, csak normálisan.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
hemaka
nagyúr
x100 pro is komoly volt kameraban, gondolom az utodja is franko.
-
realist
őstag
Ideje volt. Hatalmaz ziccer kihagyásának gondolom, hogy itthon nem indulni - egyből? - az X200 Pro és az X200 Pro mini.
A méretek egyébként:
6.78 X200 Pro
6.67 X200
6.31 X200 Pro miniAzaz nem kettő 6,67” ahogy a cikkben szerepel. Érdekes lett volna a cikkben olvasni, hogy milyen hosszú lesz a terméktámogatás a készülékekhez.
6.31 X200 Pro mini is lehetne hajlított kijelzős, akkor kitűnne az samsung és xiaomi hasonló méretű készülékei közül.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
X200 Pro Mini 12/256 GB megmozgatja az én fantáziám is, de a Xiaomi egy ismertebb márka számomra, és ennyi pénzért inkább vennék egy (sima) Xiaomi 14-et, az ennek a telónak felénk szerintem a legfőbb versenytársa jelenleg.
Persze ha majd jönnek tesztek, és kiderül, hogy ez a kicsike tényleg jól sikerült minden szempontból...
-
Wa2x_
veterán
Vagy X200 Pro vagy Oppo Find X8 Pro lesz az új kiválasztott, kíváncsian várom, nem sokára jön utóbbinak is a bejelentése.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
őstag
Szuper hír, vártam már a márkát. 200 Pro Mini érdekesen hangzik számomra. Kíváncsian várom a hazai megjelenését.
A support remélhetőleg hosszabb lesz. Ez a csúcskategóriában már elfogadhatatlan. -
Dare2Live
félisten
válasz viragdani01 #5 üzenetére
"2 főverzió + 1 biztonsági az egyelőre biztos, azt mondták"
Az 2024ben nagyon harmatos.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
roli543
őstag
Az a zöld Mini mennyire jól néz ki
Nem mellesleg 1mm-rel magasabb az iPhone 16 Pronal, szinte ugyanakkorák. Igaz, ez sem kicsi, de legalább próbálkoznak egy kisebb modellel. Az akku meg úristen mennyivel nagyobb benne mint más ekkora készülékben! Sikeres lesz az fix!
Esetleg egy lite modell jöhetbe kis meretben oriasi akkuval és közepes soccal jó árral! Tarolna!Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
koxminator
senior tag
TechTablets első benyomásai: link
Wa2x_: nálam ugyanez van, várós, bár még OP13 is játszhat.
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
K0vasz
aktív tag
nekem ez a "kamerasziget" (vagy már inkább kamerakontinens) iszonyat gagyin hat így képeken
a 2+1 év support meg - hacsak nem kábé féláron lesz egy samsunghoz képest - meg egyszerűen nevetséges a mai környezetben
-
Wa2x_
veterán
válasz koxminator #11 üzenetére
Ha lesz dedikált 10x zoom az Find X8-ban, akkor nem lesz kérdés.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Segal
veterán
Túl van lihegve ez a frissítés dolog...
Persze nyilván jobb lenne, ha többet adnának, de attól még nem kell rettegni, ha nem a legújabb android van a telefonon.
Nekem speciel lehetne android 14 is a telefonon (kínából rendelt Xiaomi 11 Ultra), de érkezéskor ráhegesztettem az épp aktuális magyar nyelvet is tartalmazó 11-es androidot, rootoltam és tökéletesen teszi azóta is a dolgát. Akkor meg mi a f@szért frissítsem?"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
addikt
Remélem a később érkező X200 Ultra is jön hozzánk.
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
Montanaxy
aktív tag
Na ez egy szép telefon.
-
[Prolixus]
addikt
Asszem ha ez a Pro mini itthon is megjelenik korrekt áron. a Galaxy S25 meg továbbviszi ugyanazokat a kamerákat már vagy harmadik éve (mint ahogy a hírek is mondják), elég szépen kannibalizálni fogja az S25 piacát...
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Balúkapitány
tag
. . .én is elvagyok Android 10-en, már 5 éve. Nem is tudom mi kéne az Android 14-ből? S kb. a 16-ba lépek be legközelebb. . .
Köszönöm a válaszod!
-
realist
őstag
Igazam nincs mit
V40 esetében még vállalható ez a frissítés. Gondolom magasabb kategóriában oneplus-al lehet egy polcon a támogatott évek száma. -
veterán
válasz [Prolixus] #18 üzenetére
Az biztos. Nem kevés vásárlót fog, el szívni tőlük globális szinten...
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
Redlight2
tag
1-2 geek-en kívül senkit Átlag user leragadt a samsung-iphone duonál. Már az is csoda , ha valaki tudja miaz a Xiaomi vagy Honor telefon. De amúgy fúj,mert kínai és kommunista és nem veszik őket Fiatalok körében meg egyenesen ciki a Kínai teló, úgymint a deichmanos cipő
-
Graphics
Jómunkásember
válasz pècsimunkás #12 üzenetére
Mondjuk ez meg Android 15-tel érkezik kapásból.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
tomp
félisten
Én azért egy OnePlus-nak is örülnék. Még akár a yetitől is megvenném.
Kíváncsi vagyok azért mennyire váltak ki a BBK-ból. Papíron vagy valójában? Yetinél ez azért sokat számít ha már nem áll szóba a OnePlussal... -
joey04
titán
ez is jön majd 450 körül, és majd kb akkor amikor kínában már az ultra lesz.
Kamrában gondolom megint mindenkit szétcsap. Brutál volt az x100 széria is. -
prolad
addikt
Helyes, hozhatják majd az XFold 4-et is, amikor megjelenik.
-
pècsimunkás
addikt
Azèrt az nem rossz.
Viszont az utolsó 8,5 èvben 3 telefonom volt.
Mindegyik aktuális Androiddal jött.
OP3- 8,5 ève jelent meg- már 3 főverziót kapottMost Realme Gt2 pro - m van, ez is aktuális Androiddal jelent meg, 3 főverziót kap. Ès az első kettő hamar lefutott.
Szóval hamar le fog futni a frissítés.
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Fecogame
veterán
Durva teló, lehet ez lesz a következőm
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Razzul
őstag
Az nem hangzik túl jól. Inkább e-hulladék ez akkor sajnos…
Stat crux dum volvitur orbis
-
-
PK1
csendes tag
Szerviz TMX lesz…
-
janeszgol
félisten
Az miért van, hogy amikor új gyártó jön, akkor csak a szart hozza ide? A 40 SE 4G szóra sem érdemes, a 40SE 5G eléri az sd695 szintjét, de nem több.
Egyedül a sima 40 ami értékelhető, ez hoz egy SD870 szintet, de ettől sem ájultam el. -
Bathorypeter
tag
Most néztem videós teszteket,engem a mini nagyon megfogott.Ha lehet majd kapni nálunk,akkor egy vevőjük már biztos lessz
-
janeszgol
félisten
Látom senki nem olvasta el, hogy az X200 széria nem jön ide. Mekkorát röhögnék, ha nem is akarják behozni.
Akkor lehet venni a V40 SE 4G-t sd685-tel, ennek az 5G-s verzióját sd4 gen 2-vel, vagy a sima 40-et sd7 gen 3-al.
Újabb régi márka startol itt a szarral. Mintha nem lenne elég vacak teló a kínálatban. -
01
tag
Azért a frissítésen pörgőknek, meg az e hulladékot emlegetőknek (akiknek valószínűleg nem sok fogalmuk van erről a márkáról..) elmondanám, hogy 4.5 éve van Vivom, és köszi szépen, jól megvan. Egyszer nem lassult be, nem fagyott le, nem úgy mint korábban Samsung, Sony, telefonjaim. Ezért lett elegem, és vállaltam be külföldről a Vivot. Legjobb döntés volt😉
-
hapakj
senior tag
looooool. Nem szar, de még én dolgozzak vele, hogy legyen használható. zseniális
Amúgy tényleg nem kell, hogy legfrissebb android legyen rajta, de azért biztonsági frissítéseknek azért örülne az ember. S azok a cégek akik csesznek főverziót frissíteni, általában a biztonságit frissítésekkel sem iparkodnak.
Redmi ami újabb mint az iPhone 12-m, már 1 éve nem kapott semmilyen biztonsági csomagot csomagot, míg az iPhone várhatok még legalább 2 főverzió frissítésre.
Megjegyzem, a fantasztikus Xiaomi úgy megoldotta, hogy az egyik főverzióban megnyekkent az autoupdate és nekem kellett nem hivatalos oldalról letölteni legfrissebb image, és PC-vel felflashelni. Micsoda user experience XD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest