Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Kiskutyák

    aktív tag

    Segítsetek nekem, lehet nem jó topicba írok, de kezdem feladni, nem tudom merre induljak.

    A hiba jelenség a következő:

    Játékok alatt 15-20 perc után szétfagy a gép, megmerevedik a kép, és a hang is kiakad, csak búg, ami segít a reset. A cuccaimnál látjátok, hogy milyen vasam van.

    Hiren's Boot 10.1-el leteszteltem a procit, alaplapot, memóriát. Minden hibátlan. Memória teszt is lement hiba nélkül. Windows már újra lett telepítve, vinyót is vettem újat. Eredménytelenül. Egy 8800GTX karim volt, azt hittem, hogy az szarakodik, ma cseréltem ki egy HD6790-re. Kipróbáltam, játszottam kb. 10 percet ment is szépen, de beraktam egy 720-as HD filmet és kész kb. 20 perc után megfagyott a szokásos módon. A legújabb ATI driver van most fent. Már mindent leteszteltem, kész kezdem feladni...még egy valamire gyanakszom az pedig a táp, de tudtommal, az nem produkálni ilyen durva szétfagyást. Furmark tesztje lement hibátlanul, windows alatt eddig nem produkált fagyást, csak játékok alatt. De hogy most az uj VGAval már filmnézés alatt is kifagy :F :F :F

    Kérlek segítsetek valahogy...merre induljak még :W :W

    Ha valamit kihagytam akkor kérdezzetek... :R

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat!A kis emberek mindig ezt teszik de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz."

Aktív témák