Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Roland8622

    aktív tag

    Sziasztok. Alin már most akcióznak és még nincs is 11.11, szóval elkapott a hév, hogy venni kellene valami vérbeli csájna csodát :D
    Samsung 870-es szériával már befürödtem, nem bírta a p2p általi írás terhelést és csak romlott a kondíciója. Lementettem róla 99%-ban mindent és utána ment is az otthoni múszaki hulladékok közé, majd valamikor leadom megfelelő helyen.
    Visszaolvasgattam a keresővel és anno kérdeztem is a Goldenfir-ről Graphics kollégát. Most az 1TB-os verzió kijönne 21e Ft-ból >> 2.5-es SATA-s.
    Itthoni kínálatban és ami itt a fórumon is megfordult, azok kb. 30e Ft-ok.
    Kérdés: csak filmeket/sorozatokat szeretnék rajta tartani (tehát rámásolom, ha nem kell törlöm és megy rá friss tartalom) ,megérné? Úgy tudom ezeken nincs DRAM és ha nagyon tele akkor drasztikusan vissza esik az írási sebessége.
    Tudom, ilyenkor szokták javasolni, hogy vegyek HDD-t, mert erre acélra még mindig jobb alternatíva és több TB helyem lesz, nem csak 1, de szeretem a csendet. HDD-k közül csak a Purple jött be eddig, abból van 2 db 4TB-os darab. (akkor voltam jó hülye, mikor 30e Ft volt és nem vettem meg. Most már 40e :( )

    Áhh mire begépeltem már el is fogyott az 1TB-os verzió :(
    Lehet van még másik verzióból. Van ami fehér szélű matricás, ez meg fekete.
    Lényeg, hogy még mindig 1TB 20-21e Ft maradjon.

    [ Szerkesztve ]

    Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3

Új hozzászólás Aktív témák