Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #95590400

    törölt tag

    válasz Viktor81 #36641 üzenetére

    Az SSD nem adattárolásra való. Ehhez túl drága, túl megbízhatatlan és túl felesleges
    ezek szerint akkor pl. egy laptopon pendrive-on kellene adatokat tárolni. vagy mókolnom kellene bele hdd-t, hadd idegesítsen a seekelése, hadd csapdossa szét magát egy esésnél a fej.
    túl kevés vagy általános infóból túlságosan sok ex cathedra kijelentést tesztek, túlságosan a saját szempontjaitokra szűkítve, aki meg nem azt fújja, mint a helyi véleményvezérek, az persze mind hülye és menjen a picsába.
    de ez kb. az összes mit vegyek mainstream topikgazdás fórumra elmondható már itt.
    én meg továbbra is azt mondom, ha épp most kellene ssd-t vennem a laposba, akkor egy 256-os sp550 adatát vennék, vagy egy ui. méretű kings. uv400-at pár hónap múlva (ha kiderül nincs gyerekbetegsége), a saját jól felfogott érdekemben (annak ellenére, hogy 20 giga szabad helyem van a 120-ason), mert hosszútávon általában ide nem a gari jön jól, hanem a tárhely egy bizonyos pontig. az meg mindig jobb, ha kicsit több. alig többért, mint a folyton ajánlgatott 120-asok.
    és úgy tűnik, ugyanúgy tendencia lesz, ahogy előbb 32-eset, majd 64-eset, úgy 120-as ssd-t sem éri meg majd a közeljövőben már megvenni.
    a jáccós asztaliba meg mondjuk 480-ból dettó ugyanezt, megint a saját jól felfogott anyagi érdekemben. vagy éppenséggel, a 256-ost megvenni oda, aztán majd pár év múlva megejteni a cserét 480-ra és a laposba belevágni a 256-ost, mert a vackok csak gyűlnek az ember meghajtóján évek óta. anno elfértem 64-en, mert arra tellett, aztán 96-on, mert arra, aztán 120-on. több tárhelynek kicsit többért momentán jobban örülnék, mint több írhatóságnak, garinak.
    az esetek egy bizonyos részében, ha fejen álltok és pörögtök, akkor is időtállóbb és jobb jövőkép lenne sokaknak már most a legolcsóbb 256-os, mint egy drágább 120-as. pár ezer forintos, zenés felárért. és ha megdöglik 3 év múlva, mert a kis zöld manók megnyomják benne a kicsi piros 3 napra időzített önmegsemmisítő gombot, és a következő 3 év múlva megint az újon, akkor azért. mert valszeg nagyobb tárhelyet kapott az ember, 2x, de igazából ugyanannyit kifizetve, mintha egy 5 évessel tennék meg ugyanazt és nyomkodnák a végzet napján a gombokat.
    ne misztifikáljuk már túl ezekre a kacatokra adott pluszgarit, nagy írhatóságot.
    a listátokat meg úgy érzem, részemről a hajatokra kenhetitek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák