- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiVaD
senior tag
Sziasztok,
Milyen 3G-s routert tudnátok ajánlani? Stick az van, mert gondolom anélkül drágább jóval. Nem kell mobilnak lennie. Működjön, de nem kell semmi extra. Csak sima netezesre kell, néha YouTube... -
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
Karácsonyra szeretném magamat meglepni egy routerrel... a kérdésem az lenne, hogy szerintetek az alábbi 2 közül melyik a megbízhatóbb:
Asus RT-AC51U
ZyXel NBG4615V2Digi (100Mbps/50Mbps) internetet kellene szétosztania 2 gépre (ebből az egyik kábelen csatlakozna mindig) és 2 telefonra. Általános felhasználásra kellene, torrent kb. havi 1x van.
A fenti kettőn kívül is szívesen várok bármilyen más tanácsot, a lényeg, hogy kb. 10-13ezerből kijöjjön. Természetesen, ha olcsóbb az nem baj.
[ Szerkesztve ]
-
DiVaD
senior tag
válasz Gubek-Einste #47611 üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors választ!
Gondolkodtam közben a Tp Link 1043nd-n, de azzal tényleg gond van iPhone mellett? Mert konkrétan 2 iPhone is lógna rajta. -
DiVaD
senior tag
válasz Gubek-Einste #47669 üzenetére
Közben én is sokat gondolkodtam és rájöttem, hogy érdemesebb kicsit többet rászánnom, mint amire gondoltam alapból...
szóval a kérdésem most már az lenne, hogy ASUS N56U vagy N18? Tudom az N56 dual, de másban jobb? Egy gép lógna rajta kábelen illetve 2 iPhone meg néha egy Macbook. Az ára jelenleg az Aqua-nál azonos, így tényleg nem tudok dönteni... Az N56-nál a talp az levehető? -
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
Turris Omnia routerről vannak itt a fórumon tapasztalatok?
Leginkább az érdekelne, hogy megéri az árát? Igazából az fogott meg, hogy msata bővítési lehetősége van és képes a torrent-re. Bár azt nem tudom, hogy azt milyen képességekkel teszi (tehát jobb-e például egy Raspberry Pi-nél ezen a téren). Vagy esetleg van valamilyen jó alternatíva hozzá?
Az eszközök amik csatlakoznak hozzá mind N-es adapterrel vannak szerelve (2 telefon, RPi, 2011-es Macbook és egy asztali PC).
szerk: Digi 100-as nettel használnám.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest