Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz tassyu #50064 üzenetére

    a leírás alapján lehet csak 100-as és gigabites szolgáltatós hálózat is, mert nem tudni, hogy milyen eszközből és milyen kábelen/bekötéssel megy a lakásig.
    van olyan, ahol ha kevés a gyors netre előfizető, akkor azokat rádugják a gyors eszközre, a többiek meg 100-as switch útján kapják a netet, így a 100/50 és a 100/100 netes előfizető csak ~94 Mbps sebességet kap.
    egy gigabit képes munkaállomásba a szolgáltatós kábelt direktben bedugva, látni fogod a kapcsolat sebességét, hogy 100-as vagy gigabites.
    a router adminisztrációs felületét lehet kábel és wifi útján is konfigurálni, már amelyik eszköz számára azt engedélyezed.
    igaz, inkább fordított elven működik a szülői felügyelet, az engedélyezési listát kéri beállítani, de mivel nem csak konkrét weboldalakat lehet megadni, hanem tartományokat...stb. is, így némi kanyarral az is megoldható, amire te gondolsz. (valamiért nem azt preferálják, hogy csak néhány dolgot tilthasson direktben az ember.)
    itt az emulátor; link
    a tl-wr841nd tud ~94 Mbps wan <-> lan sebességet, de az rt-n12 d1 nem, annál több hiányozna a 100 Mbps netből, közel 30 Mbps is akár.

Új hozzászólás Aktív témák