Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Neil Watts

    veterán

    válasz Gigi01 #18144 üzenetére

    "Ahogy elnézem ezeket lehet lanba is kötni?" Simán! :K
    "Tehát mondjuk a két gépet lanba,és még lehetne wifin mobillal csatlakozni?" Persze! Csak mobillal a ház másik végéből már nem lesz meg a full sebesség földi halandóknak készült antennákkal meg repeaterek nélkül.

    "A biztonság." Őszintén: Egy WPA2-PSK titkosításba random generált (kis/nagybetű/szám/speciális karakter) 30 karakteres jelszóval)) ki fog bemenni? Elárulom: senki. A jelszót meg elrakod ebbe, és meg van oldva a dolog
    Plusz MAC cím szűrést is beállíthat, meg IPTABLES szabályokat is létrehozhatsz.

    "a sebesség végett kérdezem." Ezek a cuccok olyan 140-170 Mbit közt tudnak WAN oldalról kapcsolatokat kezelni, tehát a te 80/25-öd-et megeszi reggelire. :)

    "A két gép külön mehet," Persze!
    ",nem kell egyszerre mennie,hogy legyen net?" Nem, dehogyis!

    "Amúgy az én gépemen maradna olyan 70/20,a másikra engedném a többit." Ezt az alternatív firmware-ekkel két kattintással meg lehet oldani.

    Beri: Eh, na igen, azt észrevettem, hogy mondandóm másik fele lemaradt:

    A mkorra válaszolva: ha pár órán keresztül 6,9MB/s sebességgel megy át a routeren az adat (itt az asztali gépről megy a letöltés) akkor hajlamos eldobni a kapcsolatokat, akkor csak a reset segít. Itt azt most passzolom, hogy a RAM vagy a proci fogy el, de szerintem az előbbi. :)

    A milyenre egy pillanat múlva válaszolok.

    Üdv. core2

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák