-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz A_ScHuLcZ #49656 üzenetére
1. Trello - Itt írtam róla bővebben pár alap trükkel megtoldva: #48612. Ez a legjobb cucc, ha összetettebb a jegyzet / feladatlista és időzíteni sem árt, illetve van naptár nézet. Webes + mobil app.
2. ResophNotes - Markdown kóddal feldobható, de amúgy egyszerű jegyzetelőprogram, ami a system tray-ben ül. Only win. Az adatbázisa szinkronizálható az otthoni géppel.
3. Discord - Létrehozol egy szervert, azon belül csoportokat, azon belül pedig text channeleket és szépen mindent ott jegyzetelsz. Főleg, ha már amúgy is használod. Ha
<link>
így adod meg a linkeket, akkor nem csinál előnézetet. Web, win, mobil app, minden.4. Simple Sticky Notes - Erről itt van leírás és normális screenshotok. Ha már cetlizés, akkor csak ez. Csak win.
5. Task List Guru - Kifejezetten task list + időzítő program, bővebb leírással itt. Tényleg ku. lassan indul, aztán szintén a system trayben ül. Win.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest