Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Varshi

    aktív tag

    válasz Bargab #16942 üzenetére

    Szia!

    A 2-3 hét necces, de azért nem tragikus. Ne úgy képzeld el, hogy a 3 hét már a szakadék pereme, és rá két napra a hirtelen halál.

    Egész egyszerűen ott egyre nagyobb az esély rá. És persze frankón lehet még a helyzeten rontani, sokan nem is tudják. Nyáron a 28-30 fokos szobában az ablak előtt lévő íróasztal tetejére téve (a napsütés és a fekete burkolat nagy rajongói egymásnak), télen meg a fűtőtest közelében lehet NAGYON elősegíteni a beszáradást. (Ez a fűtőtestes móka nekem még akkor is befigyelt, mikor napi szinten nyomtattam!)

    Egy sima "fúvókaellenőrzés" (pár kattintás) megoldja a dolgot 1-2 hetente, egy nagyon picit használ minden színből, és minden fúvókát megjárat. És ennyi. Nem kell túlparázni.

    A hulladéktartály nekem rendre 30e oldal felett kezdett megtelni. Ha évi 10 köteg A4-est használsz el, akkor az 5000 /év (= heti 90 oldal átlag), 6 évig nem is kell foglalkoznod a kérdéssel.

    A 3000-es sorozatnál még nem tudod otthon "simán" cserélni, feljebb már igen. YT-n van videó, hogy miként tudod DIY magad cserélni (mert csak egy szivacs, pár dollár a neten), ha imádsz úszni a tintában, de én nem vállalnám be, annyi mocsokkal jár. Ez ilyen ~15e Ft-os kategória maximum, ennyi bele kell férjen, mert ezalatt többszörösen megspórolta neked már ezt az árat a nyomtató.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák