Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Atish19

    őstag

    Ismét segítséget kérnék. :R Sajnos 1 hét után visszamondta a bolt a rendelésem ellátási problémákra hivatkozva (Brother T510W). Tudnátok ajánlani alternatívát hasonló paraméterekkel?
    1. Tintás vagy lézer? Mindenképpen tartályosat szeretnék. Amennyiben lehetséges tintasugaras.
    2. Fekete vagy színes? Javarészt fekete, de szeretném ha tudna színesen is nyomtatni.
    3. Mire használnád? Leginkább dokumentumokat nyomtatnék, de az eddigi felhasználásom alapján félévente 1x képet is szoktam nyomtatni (sima A4 lapra nem fotó minőségben). Dokumentumok scannelése. Duplex nyomtatásra nincs szükségem.
    4. Mennyit nyomtatsz hetente/havonta? Nagyon változó. Előfordul, hogy pár hónapig semmit, de van, hogy havi 15-20 lapot.
    5. Mennyi a leghosszabb idő, amíg állni fog a nyomtató? Nagyon maximum 1,5-2 hónap, de ha szükséges beütemezek egy nyomtatást havonta. Azért örülnék ha megoldaná a nyomtató maga a beszáradás elleni védelmet. Ezért is lett volna tök jó a Brother T510W.
    6. Milyen funkciókat vársz el? Szkenner. Fekete-fehér és színes nyomtatás. Fontos lenne, hogy rendelkezzen vezetékes és Wifi kapcsolattal is lehetőséggel is. Fénymásolás.Takarékos/Olcsó üzemeltetés.
    7. Mennyi a keret? 60000HUF-ra gondoltam, de ha pár mátyást hozzá kell még vágni, hogy egy jó és megbízható készüléket kapjak nem fogom elsírni magam.
    8. Árérzékeny vagy? Ha a 65000Huf felett annak számítok akkor igen :DDD
    9. Preferálod az utángyártott, vagy épp ellenkezőleg, a gyári kellékanyagokat? Esetleg utántöltögetni szeretnéd? Az ideális az lenne ha a gyári tinta emberi áron kapható lenne és azért viszonylag sok lap nyomtatására lenne alkalmas.

    Ha nagyon elrugaszkodtam a valóságtól akkor elnézéseteket kérem. Az építőjellegű kritikát természetesen örömmel fogadom. Van pár kiszemeltem is: Epson EcoTank L3110, L3150 ,L3156
    Bár az utóbbi fél évben nagyon megharagudtam az Epson-ra ha szükséges kap tőlem egy utolsó esélyt. Az imént említett típusok valamelyike mennyire tudná helyettesíteni a T510W-t? 58-62000Huf árszegmens mindegyik. Ez jó ár értük?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák