Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PociAti

    senior tag

    válasz #19103744 #15523 üzenetére

    Nekem is T510W-m van, és nagyon elégedett vagyok vele, pedig elég kritikus vagyok. A szkennere csak dokumentumok szkennelésére való, viszont jól kezelhető gép csomó olyan funkcióval, ami nem feltétlenül fordul elő a hasonló árkategóriába tartozó konkurenciánál.

    Az árukeresőn lévő kritikákat megéri szűrőn keresztül olvasni, mert nagyon sok buta felhasználói vélemény van. Részletek az 1 csillagosak közül:
    - "sok tintát fogyaszt, csak eredetivel megy, ..."
    - Pont megfelelő mennyiségű tintát fogyaszt. Ha sokra van szükség, akkor sokat, ha egyszerű dokumentum, akkor hozza a 6000 oldal / palack mennyiséget.
    - Az pedig hogy csak eredetivel megy hibaként felhozni egy olyan nyomtatónál, aminél kb. 50 fillér a lapköltség (színes esetén pedig kb. 2 Ft). Kész őrület! Az Epson tintájának más a színe, ha színhelyes nyomtatást szeretne valaki, akkor használjon sajátot.

    A következő nem részletezi mi a hibája. Egyetlen konkrétumot se nevez meg.

    - "Ennyi pénzért nem lehet vele automatikusan két oldalas nyomtatást indítani, ..."
    - Ez nem kétoldalas nyomtató, ne várja már el tőle azt a funkciót. Ennyi pénzért... Pont ezért csak ennyi az ára. A duplexes 90e Ft körül van.
    - Laptartó tálca vékony... Miért kellene, hogy az a tálca masszív legyen?
    - A kézi adagolóba pedig a leírás szerint csak 1 lap adható. Általában így szokás megalkotni ezeket. Az elődhöz képest rendkívül hasznos, hogy ebben legalább már van. Nagyon megkönnyíti a kétoldalas nyomtatást.

    Hangos? Lehet hogy tényleg az, az Epson se volt halkabb. Sőt, annál sokkal zavaróbb volt, ahogy csattant a fej a szélére érve.

    Az pedig igaz, hogy relatív lassú A T310 és T510-ben harmad annyi színes fúvóka van, mint a T710-ben és T910-ben. Ez a legfőbb különbség közöttük. Akinek fontos a sebesség, az tájékozódjon vásárlás előtt, és válassza a neki megfelelő készüléket.

    2 csillagos panasz
    - "A színhelyesség erősen megkérdőjelezhető. A garancia kiterjesztése a Brother weboldalán nem történt meg, de megnyugtattak róla, hogy sajnálják a dolgot."
    - Színhelyes, csak brother papírt kell használni, vagy olyat, amit ismer a driver. Mondjuk HP színeire kifejlesztett papír még szép, hogy nem lesz színhelyes.
    - A regisztráció csak egyetlen apró feltételhez kötött: 60 napon belül regisztrálni kell. Ez nem alaptalanul, a trükközések elkerülése végett van. Ha valaki 2 hónap alatt nem regisztrálja be, az vessen magára, nem a készülék hibája!

Új hozzászólás Aktív témák