- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- RAM topik
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
Ha a Zbook billentyűzete nem tetszik, akkor a Celsiust egyenesen falhoz fogod vágni fél óra után. Hálát adok a mindenségnek, hogy holnap leadom végre ezt a szart (H730). Egy Zbook ehhez képest mennyország.
Akkor nem marad más, meg kell nézni a Dell Precision gépeket. Mellékesen megjegyzem: nem hiszem, hogy játékfejlesztésre notebookot kellene használni. -
-
őstag
-
Tikakukac
titán
Nem tudok VA/IPS beépíthetőségről, LVDS 40 pined van és HP nem szereti az idegen paneleket sem, 840 G2-vel is ezért szívok, elég sok dolgok kéne átütni, lehet nem lesz hozzá idegzetem.
Keret elvben semmi extra, how-swapről nem tudok.
Backlit bill elvben nincs, modokról mindig hallani, de az megint lápos talaj.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
Inkognitót kell nyitni, ott ha jól emlékszem nincs keresőmod és egyéb okosság.
customer114: Csavarokból nagyon gyorsan. Továbbá ketté is kell hasítani a gépet, akármilyen király vagy pengetővel annak a festéken lesz nyoma. Annyira amúgy nem vészes szétkapni, nyilván ha 5-öt már szétszedtél ebből, nem lehet gond. Pasztázni akkor pasztázz ha van értelme.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
B-Clone
aktív tag
Ilyen gép gyakorlatilag nem létezik. Játékot fejleszteni kevés a 1050, oda már quadro dukálna, de minimum egy 1060.
A hűtés meg ami el is bírja ezeket nem fog beleférni egy 15, 6-os gépbe, 14-esbe meg pláne. Értelem szerűen könnyű sem lesz.
Se 500.000 se 2 millióért.Valamelyik csúcs konfigos Precision vagy Zbook lesz a legközelebb az igényeidhez, vagy marad az asztali.
-
Tikakukac
titán
Idő. 0 day meg pár hetes gépekre nehéz lesz tartós dolgokat mondani. Bármi lehet.
Bukullusz: Melyik lábamat vágják le. Egyik esetben van a képletben egy TMX és pár apróság, másikban eleve olcsított kasztni és gyártás, ennek minden nyűgével ami él most meg nyilván csak rosszabb lesz idővel. Ez a vesztes csatába indulás
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Hónapja lett kidobva IFA-ra
Hát ha pénz van és van miből áldozni és végigmennék minden gépen ami lefedi az igényeket aztán próba. Én használtban szoktam ugyanezt csinálni, csak mondjuk itt anyagi bukó nem nagyon van, új gépnél azért eléggé de. Ott van amúgy az AlienWare, ott van méret meg mindenféle móka, az is Dell. Mondjuk kicsit húzósabb árban, de azért az valóban prémium szegmens.
-
Tikakukac
titán
15-ra rendes méret van és ki van hozva síkból. Amit te akarsz azt én értem, de a 7577-en meg nyomorékok vannak, az még rosszabb.
Rég telibe van rakva, hogy mi az ergonomikus és egyéb kívánalmak. Szemre kell eladni dolgokat és használhatatlan fícsörökkel. Most ez megy. Nem csak itt
Bukullusz: TMX levonónál van, Asust Fixék viszik.
[ Szerkesztve ]
-
PandaMonium
őstag
Ez így mind egy gépben nem fog menni. 14"-be ilyen hardvert senki nem fog csomagolni mert megfő a gép, 15"-be is necces. Vagy 17" lesz belőle és 3kg-nál nehezebb, vagy marad az általad elvetett ultrabook + desktop páros és ha játékot fejlesztesz éppen akkor a desktop-ot használod.
What I cannot create, I do not understand
-
Tikakukac
titán
A Commandon belül minden lelőhető, RGB-s amúgy az egész cucc, csak valamiért imádják strock képekre rózsaszínre lőni. Mondjuk erre van a fotóbolt, na mindegy...
Bukullusz:
A szervízhátteret nem néztem, gondolom nem kell havonta bevinni őket, de akkor azt jelenti hogy az asus rendelkezik olcsóbb minőségű alkatrészekkel és ebből adódóan a minőség gyengébb míg a lenovo apróbb hibákkal elvan. Sorry a tudatlanságom miatt pont ezért írtam ide.
Hát sajnos nem egészen. Most ezt apróra cincálni baromi nehéz lenne, hogy mi miért kopik majd szutyokra, esik szét vagy miért áll egy vinyócserével egy gép 3-4 hónapot. Annyiban maradhatunk, hogy nekem rendelés előtt ha ennyit kéne elverni ezekre, tutira meg kéne húzni az otthoni szabolcsi pálinkás kupámat, mert ennyire bátor gyerek nem vagyok még mindig
[ Szerkesztve ]
-
B-Clone
aktív tag
Nem szívatlak.
Egy éppenhogy középkategóriás konzumer gépet hasonlítasz két olyan WS-hez ami minden porcikájában ég és föld különbséget hoz minőségben.
ezt akarod kukába dobni 2 olyan dolog miatt ami gyakorlatilag irreleváns, vagy megszokás kérdése.
Ha egymás után kellene használnod egy csúcs precision, vagy egy 7577 billentyűzetét valszeg az utóbbit 5 perc után lehánynád ha ennyire kényes vagy rá. Nem lehet őket egy lapon említeni sem, pedig mindkettő Dell.Mintha kínálnának neked egy zsír új Piros A8-as audit a piaci ár feléért és te inkább vennél egy fehér Opel Astrát mert nem szereted a piros színt....
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Ugye?
Juhj Istenem de felküldtem az agyam ezen, a 840-en ez a le-fel gomb ez valami parádé. Hála Isten ritkán kell, ha leültem már jön a mechanikus bill és lehet élvezkedni.Ez szól amúgy mindenkinek, ha valakinek van valami nagyon spéci szokása, jól nézzen meg ilyeneket, mert sokat lesz ideges
-
Ispy
veterán
De akkor miért nem veszel egy dokkolót, meg monitort/egeret/billt, és ott, ahol az időd nagy részét töltöd azt használod?
Nekem is csak a notebook, de itthon az idő nagy részében az íróasztalnál ülők, egy ips monitor előtt, mecha billel és egy zowie egérrel. Amikor meg kell, akkor lapitopi.
Mondjuk én tök jól elvagyok a tácspaddal is, ha olyan a kedvem, akkor átmászok a kanapéra és ott dolgozom (csak azt a hátam annyira nem szereti ).
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
PandaMonium
őstag
Komolyan, ne azon bukjon el a laptop vásárlás, hogy a kurzor mozgató nyilak milyenek. Simán át tudod őket mappelni másik gomb(kombináció)ra akármelyik OSben. Kanapétok sincs amire le tudsz ülni egy dohányzó asztal elé? És akkor falra szerelnétek egy TV-t, aztán probléma megoldva.
What I cannot create, I do not understand
-
Ispy
veterán
Vissza kell költözni a panelba. Szívesen.
Szerintem te vagy az, akinek pont nem gyártanak laptopot, nekem sokkal kisebbek az elvárásaim, de 2 év múlva cserélnem kell a 6540-et és látom nem lesz egyszerű menet, már azon agyalok, hogy veszek hozzá pótalkatrészeket a jövőre gondolva.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Peddy789
őstag
Irok ide hatha mast is erdekel egy nap majd, ttehat hp studio g4 laptoppal kapcsolatban:
- Neked melyik konfiguracio van? fullhd, i7 7700hq, 4cell64whr aku, m1200 quadro 4gb, 16gb ram, 256gb ssd,
- Te mire hasznalod? Nalunk ez az egyetemi laptop mesteren. Semmi mas nem megy rajta csak tanulas, foleg programozas, es hasonlo.
- Vga mire eleg valos felhasznalas alatt? Sajnos errol nemt udok nyilatkozni, jatek nincs nekem rajta, es masprogram se igenyli, nincs ilyen kurzusom egyelore.
- Hangja mennyire elviselheto? Hang alapbol szinte sosincs a felhasznalas miatt, youtube, virtualis gep stb, nem inditja be a ventit. Ha viszont elindul valami windows frissites akkor beindul a venti, de ugye ez boven laza hang. Igazan terhelve meg nem volt szerintem.
Ha a hangszorot gondoltad (amit ketlek) akkor az nem eszmeletlenul de laptophoz kepest jo, de a melyek nyilvan nagyon gyengek, dehat ez csak egy laptop. Telonal jobb. Viszont eszrevettem hogy ha fulhallgatoval halgatom, ugy elmarad az s8amtol a hangminoseg- Mennyire oregszik csunyan/napi hasznalat mennyire viseli meg/ujjlenyomatokat mennyire gyujti/karcolodik-e stb, szval esztetika ugy altalaban Nekem 2 honapja van meg egyelore. En ugy hasznalom hogy egy kis szovet taskba csusztatom es utana megy a nem tul jol parnazott de kulon laptop helyes eastpak tasiba. Szeintem ha nincs kulon laptop tasi nem art egy plussz reteg ruha vagy valami hasonlo tok.
A leg seruleknyebb resz az a laptop oldalan vegigmeno amugy nagyon mutatos csiszolt aluminium sav, mas laptopjan lattam aki csak bevagta a taskaba, eleg sok latvanyos apro karc volt rajta, es nekemis van egy alig eszreveheto. Ez nyilvan nem fogja tonkrevagni, viszont a latvanybol elvesz, ha nem vigyazol ra. Szoval ha ide oda dobalod valami random tasiban akkor szerintem karcokkal eleg hamar tele lesz, dehat ez szerintem normalis.A tobbi fem reszt nem gondolnam hogy konnyen serul, illetve nemis karcolodik konnyen.- Akkuja mennyire eleg/neked melyik van (asszem lehet kisebb es nagyobb akkuval is kerni)?
Aku mivel uj szerintem eleg jo, de ezelott egy uzleti dellt hasznaltam, aminek az a nagyobb akkupakkos dolga volt ahoz kepes nyilvan roszabb. Osszesegeben alap netezes stb elvan 2-3 orat de oszinten nem figyeltem nagyon. Nyilvan ez egy vekonyabb gep, sokat nem vartam tole, ahoz kepest plusszban volt.- A valosagban mennyire szep/elegans?
Szerintem nagyon szuperul nez ki, vetekszik a macbookkal illetve pariban vannak. A full fekete\szurkes fem haz nekem nagyon bejon, a bill vilagitas is szep, es ertekelem hogy nem nagyon vannak olyan elemek amig megszakitjak a full fem hazat. A led allapotjelzok is direkt nagyon aprok. Tenyleg nagyon topp a megjelenes. Ujlenyomatot nekem egyaltalan nem gyutri, meglepoen szep es tisztanak hat allandoan.- Billentyuzete hogy birja a strapat? Koszolodik nagyon/gombok koze/ala bejut-e barmi konnyen, vilagitas mennyire szurodik ki a gombok alatt?
A billentyuzet jo, de nem kiemelkedo sajnos. Egy thinkpadhez viszonyitva mindenkeppen roszabb, haveromnak az van, es ott azert erzem hogy hat na, a gombok ott sokkal jobb kattano erzest adnak. Sajnos nagyobb erosebb leuteseknek, a j k gonmbok korul lathatoan kicsit megsullyed a vaz a gomb korul. Ez lehetne jobb is sajnos. A vilagitas nappal is lathato , de nem zavaro. Sok ertelme nincs de optikai tuningnak nagyon jo, szerintem szuper- Altalanos tapasztalatok
Egyetlen dolog van ami megtori a varazst, hogy en sajnos olyan peldanyt kaptam, ami nincs fullra kiegyenlitve. Ha siman levan rakva az asztalra, es a jobb also sarokra rateszema csuklomat, (de nem gepelesnel, hanem csak ugy amugy) akkor erezhetoen letudom nyomni kicsit. Ez az alajan levo korbemeno gumi miatt van, nem a fem haz miatt. Gondolom ha sokat pampognek kuldenenek egy ujat? (gumit). De mivel gepeles kozben nem zavar igy egyelore nem jutottam el a panaszkodasig.
A kijelzo eszemeltlenul marhajo. Nekem az asztali gepem egy 144hzes fullhd 24es 100ks VA paneles samu, de meg ahoz kepest is nagyon szep, siman pariban vannak. Egyszeruen elvezet nezni rajta pl a lezart kepernyo melett az uj hattereket amiket windows berak. A tukrozodes minimalis, a fenyero jo, de nyilvan azert nem oled. Kontraszt is nagyon rendben van, a feketek szepek.
Osszesegeben en boldog voltam amikor megkaptam, mert nagyon szep vekony, a szin is nagyon bejott, nem nyeklik nyaklik a gep. Inkabb kicsit divatra megy a gep mint robosztussagra, kinek mi kell. A fedelet viszont lazan egy kezzel lehet nyitni, nemkell ket kezzel fogni az aljat is, es nem nyeklik meg a keret vagy hasonlo. En 1260 euroert jutottam hozza 3 ev helyszini garival, ami szerintem abszolut verhetetlen volt amikro megneztem mediamarktban hasonlo arkategoriaju gepeket, mint pl az asus x400 valamit.
Ami neha idegesit meg az trackpad, de pont most atraktam az alps touchpadrol a alapertelmezett windows driverre es maris jobb pff -
Brandynew
őstag
100 ezer Ft-os üzleti kategóriás gépet keresel. Azoknak az új ára 400-500 ezer Ft körül kezdődik, amelyeket jelenleg 100 ezer Ft-ért lehet megkapni, azok már viszonylag régiek, régen pedig így néztek ki a gépek, a mai üzleti kategóriás gépek se a kecsességükről híresek (cserébe sokkal-sokkal jobbak a konzumer/multimédiás/játékos kategóriáknál).
Kicsivel 100 ezer Ft fölött:
Az akksijuk nem hiszem, hogy kibír 4-5 órát.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
200k-ért van Dell 7470, az elég jól néz ki, igaz a duplája a keretednek.
Szerintem a 6440 egy elég jó kompromisszum, ráadásul lehet belőle találni IPS panellal szereltet is, ez "csak" 2 kg. Vagy lejjebb kell menni kijelző méretben, 12,5'', 13,3''.
Dellből még a 7440 van 100k körül, de azt nem merem ajánlani, sok panasz volt az alaplaphullásra ebben a szériában. Pedig én is venni akartam egy ilyet, de aztán lemondtam róla.
Legutóbbi szerzeményem egy 6230 volt, ez csak 12,5'' [link] [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
Nemi nezelodes utan talaltuk ezt a gepet (LENOVO THINKBOOK 13S-IML), igy relative laikus szemmel egesz jonak tunik az arahoz kepest.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
hallador
addikt
A ProBook-al szerintem ha belefér, akkor jobban jártok. A Vostro még mindig szenved a szokásos Dell betegségektől, nálam nem ajánlott kategória. Ami ebben a kategóriában van.
Nekem ezzel a ThinkBook-al az a problémám, hogy nem ThinkPad, és nem tudom, hogy ezt a TMX vagy a Lenovo ThinkPad szervizek szervizelik, ha ez előző, akkor felejtős.The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
hallador
addikt
Az a helyzet, hogy sajnos csak ezekkel a kijelzőkkel hozzák be pedig a ProBook-okhoz is van igen jó kijelző, de ott az ár már komoly problémát jelent. Így sajnos igen, csak ezek vannak belőle. Minőségben, és szervizháttérben mondom a probookot, a kijelzője valóban, csak üzleti felhasználásra alkalmas.
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
veterán
Másodlagos piac vagyunk sajnos. Kis ország, kis pénz. Én a renew-ben sokat látok NYEU-s gépeket, hát van különbség. (Most kövezzen meg aki akar, vagy nagyon ráér.)
Multimédiára ott vannak a konzumer gépek, pont azért, mert arra valók. A Probook irodai munkagép elsősorban, ahol nem a kijelző minősége a fő szempont.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
Jót mosolyogtam ezen az Omen 17-es előtt ülve
Mindegy, a Thinkpad T vagy a Zbook sorozat a neked való akkor, mert tényleg bírják a strapát, jobban mint a többiek. A multimédiát nehezen tudom elképzelni egy Thinkpaden, az inkább vicces lesz. Ha igazán a strapaállóságot keresed, akkor választ a Thinkpad-et, azok tényleg kibírnak mindent.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
őstag
Szerintem ez egyre kevésbé igaz minél fejlettebb vidékeken jár az ember, és szerintem szép lassan mi is errefelé haladunk.
A H-s procik kiirtását alacsonyabb szintről én sem nagyon értem. Biztos van egy hatalmas raktár U proci olcsóért mert közel sem kellett annyira a vásárlóknak mint tervezték. Így elmegy majd az olcsó notikban...
Jó kijelző mindig ilyen nehéz ügy volt mióta én notizok (2005). Nincs vagy drágán.
-
veterán
Nem igaz, nem mindenki hülye, még ha páran azt is gondolják és erről szólnak a reklámok (hogy legyél az), stb. Az vevők nagyon nagy része normális, reális elvárásokkal. Legalábbis nálam ez a helyzet.
Olyan ez mint az autópálya. A 100 normális vezetőre nem emlékszik senki, de az 1-2 baromra mindenki fog.
Tom: a H-s procihoz más hűtés is kell, és így tovább, ami meg fogja drágítani a gépet. Plusz különbséget kell tenni a kategóriák között, és a teljesítmény sem ugyanaz. És valljuk be őszintén: átlag usernek nincs szüksége H-s procira. Mint ahogy 13,3-as 4k-s OLED-es Spectre-re sem, de mégis az KELL neki a legnagyobb felszereltséggel, mindegy mennyibe kerül. Ilyen az ember
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
Az XPS-nek vannak Small Business verziói, mint pl, a Linuxos verziók, amit kifejezetten a Developer Edition néven árulnak, egyrészt Magyarországon nincs ilyen, és nem is tervezi a Dell mert Magyarországon nincs hivatalosan jelen a Dell másrészt, az XPS, amióta létezik alaphelyzetben Konzumer.
Senki nem állította, hogy jó, de a lényeg nem ez volt, hanem amit leírtam.[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
hallador
addikt
Az XPS mindig is konzumer volt. Annak a csúcsa de konzumer. Mostanában a minősége meg sem közelíti pl a Latitude 7000,9000 széria gépeit. Ugyan merevségben meg csak csak egy Latitude 7000 szinten áll, de minden másban nem lesz ez business.
Igen a Dell hol oda pozicionállja hol nem, de egyrészt Magyarországon 1.5szer annyiba kerül, mint bárhol máshol. Sok esetben még magyar billentyűzet sincs. Szóval summa ez soha nem volt üzleti.
De az olyan húzások, mint
- fényes kijelző
- a soha nem volt dokkolható, igaz USB cvel a bicikli is dokkolható, de ettől valami nem lesz üzleti.
- a koszolódó fehér ház, persze fekete is van.Stb, stb.
Na ezek nem üzleti jellemzők.
-
Dhampir
félisten
Ha jól tudom, a Dell G15 5515 létezik csak integrált grafikus kártyával, de itt-ott kicsit katyvaszosnak tűnnek a megadott specifikációk, jobban utána kell nézni.
(#168697) norberto9
Arra számíts, hogy a webkamera szokatlan helyen található, lásd például ezen a képen, és különálló numerikus billentyűzet sincsen.
[ Szerkesztve ]
-
gago1975
őstag
Csak az U, azaz csökkentett 10-25WTDP-s CPU-s gépet tudsz választani,
Ryzen 5 4500 6mag/6szál,
Ryzen 5 5500u 6mag/12szál,
Ryzen 7 4700 8mag/8szál,
Ryzen 7 5700u 8mag/16szál
U-ból nincs Ryzen 9.De totál egyszerűen az összes GTX-RTX-es dedikált GPU-t le lehet tíltani, ha te nem szeretnéd használni.
Ennyire egyszerű.Konzumer gyártók gépeinél, teljes 45-60W TDP-s Ryzen 5-7 H/HS-ből nincs olyan gép, amiben csak vega iGPU van és nincs dedikált GTX-RTX GPU.
Nem konzumer gyártótól a Clevo/XMG-ből létezik SCHENKER VIA 15 Pro, amit még meg lehet venni, de csak Zen2-es Ryzen 7 4800H-val van, és azért azt tudni kell, hogy a Clevo XMG-ből ezeket feltételes módban ajánlom, XMG/Clevo Ultra 17 X170 / DTR Desktop CPU/GPU gamer gépeket ajánlom igazából csak megvenni.
A 4800H 8mag/16szál azért melegedős CPU, nemsok gyártó gépeinek a hűtése képes vele megbírkózni.
Dual Chanel RAM foglalatos, max 2x32GB-ig bővíthető, viszont Nvme SSD-ből csak egy slot van, 4TB Nvme a max amit beletehetsz.
Zen3 5600/5800/5900 H-HS-HX nincs.Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
- Macbook Pro 16" - 2019, 8 mag i9 32/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
- Macbook Pro 16" - 2019, 6 mag i7 16/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
- Macbook Pro 14" - 2024 gyártás, M3 Pro, 36GB/1TERA, 18 ciklus, Apple garancia
- Macbook Pro 14" - 2023, M2 Pro, 16/512GB, 98% akku, garancia
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest