Hirdetés

Hirdetés

  • 90 wattal tölt a Xiaomi 15

    ma Októberben tarthatja a márka a kínai bemutatót, hogy meglegyen az első Snapdragon 8 Gen 4-es telefon címe.

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

Új hozzászólás Aktív témák

  • RaGi91

    senior tag

    Sziasztok!
    Tegnap már kérdeztem hasonlót, de nem volt semmi olyan, ami megfelelt volna a követelményeknek, szóval változtattam picit. Erre szeretnék valami elfogadható ajánlatot.

    (1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Mostanában, max 1-2 hét

    (2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) 150-250 között (nagyon max 260 ha van valami jó)
    (3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)Vegyes, virtuális gép játék, szórakozás (tehát kereten belül a legjobb procival
    (4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Nem kell nagyon hardcore gamingre gondolni.
    (5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Lemondtam a 17"-ról elég 15.6 is, lehetőleg matt és IPS (ha van)
    (6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Havi kb 5 alkalommal, tehát nem lenne minden nap hurcolászva
    (7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Nem szükséges
    (8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?1 TB HDD bőven elég, de 8GB RAM kell
    (9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)HDMI legyen többi nem fontos, webcam előny
    (10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)Csakis új

    Tudom, hogy virtális gépekhez i5M ajánlott ami munkagépekben már keret felül kezdődik. De most ennyi a keret, és nem is lesz több. Ebben az árkategóriában szeretnék egy megbízható gépet, ami megfelel a feltételeimnek. Jó procival és játszani is lehet rajta.
    Köszönöm mégegyszer! :R :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák