Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • formula01

    aktív tag

    válasz moncsuh #54214 üzenetére

    Moncsuh, nem értem miért variálsz ennyit. Vagyis értem, csak szerintem egyre rosszabb irányba mész el, pl ezzel az acerrel, illetve láttam egy másik fórumban is kérdeztél, ahol egy agyonvissza melegedő toshiba l50-et ajánlottak neked, na azzal is.

    WoW-al igaz kb két és fél éve játszottam utoljára, de amikor játszottam, komolyabban pvpztem, a p4-es procimnak nem okozott gondot, nem hiszem, hogy egy i5-nek fog, legyen az akár ulv-s, crysis, bf4, ezeknél már inkább.

    Ennyi pénzből a tökéletest keresed, de ennyiből nincs. Sajnos ezt nekem is be kellett látnom, úgyhogy a számomra legmegfelelőbbet választottam. Hozzáteszem a választás nem volt nehéz, mert 17.3"-as kijelzővel kellett gép amin játszani is lehet közbe pár órát ha van időm, és 200e volt a max keretem, ebbe meg csak a dell 3737 fér bele i7 4500u+radeon hd8870m-el, 17-es gépekkel amúgy se lehet Dunát rekeszteni.

    Neked is ezt kéne eldönteni, hol tudsz kompromisszumot kötni. Ha az anyagban, és nem zavar a műanyag, akkor inspiron 3537, 3737 a legjobb választás talán, ha meg egy masszívabb vázat, kicsit gyengébb procival, de hasonló teljesítménnyel összességében, és 25 ezerrel többért akkor a fentebb ajánlott 7537.
    Arany középút dellben egy 5537, 5737, vagy esetleg használtan egy lenovo ideapad y500.

    Nagyjából ezek a lehetőségeid, amikkel a keretből a legjobban jöhetsz ki, ha játszani akarsz. Rosszat meg mindenre fogsz hallani ami konzumer.

    Mellesleg olvasgasd át csak a dell topicot, a legtöbb gond a driverekkel a felhasználó hibája. Ami az anyagot illeti, ahhoz meg nem kell atomfizikusnak lenni, hogy tudd, a műanyag az nem fém.

    Persze megoldást jelentene az is, amit premete mondd, dobj még hozzá úgy 2* ennyit, és vegyél egy alienware-t, és nincs kompromisszum..:D De valamiért úgy érzem, ez a lehetőség nem játszik. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák