Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csatacsita

tag

Hello mindenki!

Kicsit off, de írok Nektek, hátha van építő hatása is a dolognak.
    Én is benne voltam ebbe a "vegyünk egy laptopot, mert fősuli, de azért ha egy kicsit nem lassú jó lenne, meg bírja minél több ideig" lázba.

130 ezerig volt rá pénzem, így a laptopszalon.hu ról rendeltem meg a lenovo g570-es modellt. -
    (most 140 és nem 4GB ram van benne, csak 2, így már ennyiért elgondolkoznék rajta.)

Tegnap jött meg, jó volt a kiszállítás, pénteken rendeltem meg, hétfőn, délután 1órára itt is volt. Iratok rendben, dos op rendszer rajta, toltam rá egy win7 home education MSDN x64et.
    Nagyon csendes laptop eddig, a billentyűzete valóban jó, kicsit rossz a lenovoban, hogy a drivereket nem egy varázsló telepíti egybe, hanem 10 mappában kell egyenként a setupra kattintani. Fura még, hogy az utolsó mappa rigister névre hallgat, gondolom elírták a registert ( vagy lehet én vagyok hülye a témához) és valami odds volt benne, amit hozzá kellett adni a regedithez, de ez nem derült ki, hogy mi, nem volt leírás.

Ami negatív volt nekem, hogy a touchpad gombjai lötyögősek.

Hát így ennyi, akinek kérdése, kérése van, hogy megnézzek-e valamit, állok rendelkezésére itt vagy ha dob egy levelet mailben, szívesen lefuttatok akármit rajta, csinálok képet :)
    errorz777@gmail.com

Új hozzászólás Aktív témák