Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tthttl

    csendes tag

    Sziasztok!

    Laptopot szeretnék venni a közeljövőben játékra.
    Eddig a Lenovo Y580-as volt az ami a leginkább felkeltette az érdeklődésemet, főként azért, mert jókat hallok a Lenovokról. Eddig itt tartok a keresgélésben:
    http://www.radium.hu/lenovo-ideapad-y580-3367.html
    Ami miatt még vacillálok, az a következő:
    - csak 2 év a gari jobb lenne 3, hogy 2 év használat után még garisan tudjam eladni :)
    - nem vagyok teljesen meggyőződve róla, hogy ez nem az "éppen hogy csak" kategória, azaz a tavalyi játékokat még elviszi, de az ideieket már csak mediumon futtatja. (főleg miután megnéztem a notebookcheck.net-et:)
    - nincs infom arról mennyire melegszik túl

    Árban viszonylag rugalmas tudok lenni, szívesen fizetek többet érte, ha van értelme, minimális teljesítmény javulásért nem adnék plusz 20-30 ezret. Azonban ha esetleg tudnátok valami olyat ajánlani, ami max 280 körül van és jelentős a teljesítménykülönbség, arra lecsapnék.

    Valami amerikai oldal ajánlotta nagyjából ebben az árkategóriában a „Samsung Series 7 Gamer” laptopot ami állítólag teljesítményben veri az Y580-ast de azt magyar áruházakban nem nagyon találtam, létezik egyáltalán nálunk? Tényleg Samsungot? :)

    Illetve az ultimate kérdés, mi az általános álláspont arról, hogy érdemes-e laptopot játékra venni. Engem 2 évvel ezelőtt az eladó le akart beszélni arról, hogy laptopot használjak játékra, mondván, hogy sosem fogják tudni megoldani a túlmelegedés problémáját. Ebben igaza is volt évente kellett hűtőt cseréltetnem, de nem annyira zavart a Dell gyári gari miatt :) Áll ez még a mai laptopokra is? Érdemesebb tényleg ugyanennyiért egy PC-t venni és ne bonyolítsam az életem?

    Tudom, hogy kissé szerteágazó a kérdésfeltevés, előre is köszi a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák