Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szabod

    senior tag

    Sziasztok!

    Lenovo Ideapad 510-em van/volt (megnyekkent valami rajta felnyitáskor, azóta fekete képernyő kurzorral, de ki is törtek belőle alkatrészek...), 8Gb RAM, 1Tb HDD, GeForce 940MX 4Gb, I7 7500U, 2,7 GHz.
    Érett már a csere, de szóval a minimum paraméterek ezek, nyilván jobb kellene mindenből.
    Konkrétan 16 Gb RAM, vagy legalább legyen benne slot, hogy bővíteni tudjam utólag. 1Tb HDD jó lenne, de ahogy néztem már inkább csak SSD-k vannak, abból akkor 512 Gb vagy 1Tb.
    Prociban meg VGA-ban nincs konkrét elképzelésem, fotó és videó szerkesztésre használtam, tanuláshoz, filmezéshez, természetesen játékokhoz is, de nem a legújabbakhoz, GTA 5 még vígan elment rajta, RDR2 már nem, ha azt futtatni tudja nem rossz, de nem elvárás, mert asszony akar építeni a közeljövőben úgyis egy asztalit.
    Ami még fontos viszont, hogy legyen rajta legalább 3 USB, valamint Hdmi és UTP csatlakozó is. Numpadot szeretem, de ha le kell mondanom róla akkor nem halok bele.
    Szállítani sokat szállítanám, valszeg előző is ennek lett áldozata (jobb tatyót szerzek majd hozzá), szállítás közben azonban nem használnám. Win10 lesz rajta.
    Árban 200-250 ezerre gondoltam, nagyon max 300.
    Köszi a tippeket előre is :R

Új hozzászólás Aktív témák