Hirdetés

Hirdetés

  • Decadent - Az őrület határán

    gp A jövőre érkező játékban egy veteránt irányíthatunk, aki a fiát szeretné megmenteni a rémségektől.

  • Színpadon a hardverzenekar

    ph A hangeszközöké és monitoroké a rivaldafény, de asztali gépekről, komponensekről, notebookról és egérpadról is szó esik.

  • Érkezik a Redmi Watch 5 Lite

    ma Szeptember 25-én Indiában lesz az aktivitáskövető premierje, és lehet, hogy marad is azon a piacon.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pano

    addikt

    válasz madagaszkar #160556 üzenetére

    Elsősorban el kellene döntenie mi a fontosabb: játszani szeretne, vagy a tanulmányait szeretné megkönnyíteni a laptoppal?
    A játékos laptopok nehezek és nagyok hordozásra (nem is bírják hosszútávon, szétjönnek), keveset mennek akkuról (kb 2 előadást talán kibír) és hangosak, ami egy nagy belterű visszhangzó előadóban nem feltétlen túl szerencsés.
    Egyetemi programozás tanulásra nem kell túl nagy teljesítmény, mert azért olyan komplex és nagy dolgokat nem fognak buildelni, hogy megfeküdjön. Erre és a többi tanulmányhoz elég egy jobb minőségű üzleti notebook ebben az árfekvésben: HP Probook, Lenovo Thinkpad E széria.
    Tudom újat szeretnétek, de lehet érdemes lenne egy még garanciás, használt üzleti notebookot is megfontolni (sokkal jobban bírnák a gyűrődést).

    Ha viszont nem tud lemondani a játékról, akkor 300 körül lényegében mindegy melyik gamer notebookot veszitek, mind ugyan olyan lutri és minőségű. Bár szerintem a jelenlegi helyzetben inkább 330-350 körül vannak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák