Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Tirexi #12563 üzenetére

    Hidd el, a pocsékabb gépek meghalnak, nagyon gyorsan. Ha másért nem, mert a merevítések hiányában az alaplapban megszakadnak a vezetők és putty, 60k-s lapcsere, vagy otthoni szórakozás ebayről.
    Azt nem érted meg, hogy bármennyire is vigyázol valamire, leeshet. Nézd meg a mobilos topikot, hányan cserélnek telefont mert leejtették. Nem direkt, volt akinek szeme fénye volt a telefon, de meglökték, leesett és rotty. Ez ilyen egyszerű.

    2év pedig semmi. Ahhoz képest, hogy utána mennyit buksz rajta eladáskor (rohadt sokat) és mennyibe fáj szervizelni gari után (rohadt sokba).

    Hidd el, ez a sorozat a világ legalja. Úgy fos ahogy van, ne higgy nekünk, főleg ne nekem, mert véletlenül sem több tucatjával találkozok ezzel a szériával nap, mint nap.

    Be tudok linkelni én is egy rakat hibát, aminek a fele szoftveres vagy user error. Ez irreleváns. Tudok 2 millás gépet is, amiben akkora fatal errorok vannak, hogy ihaj. Azért erősen van különbség aközött, hogy egy usernek seggfájása van, mert bekapott egy rossz gépet, meg aközött, hogy valami szériahibás, mert törik a zsanér, vagy throttlingol a proci, mert a hűtése fos. Van itt aki 500k-s Elitebookot vitt vissza 2 nap után. És? Ez szívás, ez van, tökéletes dolog nincs. De azért bocsásson már meg nekem a magasságos, egy laptopon ne tudjak már szendvicset sütögetni, pláne ha nem is csúcskategóriás a belseje, mert az gáz. Letagadni, hogy a fél fórum által beírt repedések a burkolaton nem is léteznek és nem szériahiba, szintén gázos.

    Nem erről van szó.
    Hanem arról, hogy 10k-val többért ezerszer jobb gépet kapsz. Nem dupla annyiért, nem tripla annyiért. 10k. Ezt levetíted mondjuk 3 évre és havonta valami 100 forinttal többe kerül az a gép. És kényelmes, és nem melegszik, és nem szakad össze a zsanérja, és nem kopik mocskosul, mert csesztek anyagában színezni, és nem hullámzik a billentyűzete és nem is borotválkozótükör a kijelzője. Ja, és kapsz szoftveres supportot is.

    Mi szóltunk előre, nagyjából a fél topik már túl van egy ilyen gépen, nem légből beszélünk. Ha nem akkor nem, te pénzed.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák