Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
ez vagy az i3as,vagy a lenovo y560...
A hozzászólásvégi megállapítás triplán érvényes..
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
Van topik az akkuk kezeléséről (bejáratás, használat, "élet belelehelés", stb, vagy indíthatok??
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
-
Z86
őstag
válasz ledgeri #7502 üzenetére
Épp most kérdezett erről valaki a megfelelő topikban: Azonnali notebookos kérdések órája
szerk: Egyébként rá tudsz keresni a legutóbbi hozzászólásodra az adott topikban, illetve a böngésző keresőjét is használhatod, hogy hol fordul elő a neved az aktuális oldalon (mert ugye a válaszban az is látszik)
[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
válasz trollreign #7485 üzenetére
Azért ezzel vitatkoznék kicsit
Igaz én 4720s-t használok néha Fuji mellett, de ahhoz hasonlítva van amiben a ProBook a jobb, van amiben a Fuji A530.
Ami a ProBook alu felületét illeti... hiába alu, ha papírvékony és horpad (pl bekapcsoló gombnál nagyon mélyre be lehet nyomni, de a touchpad mellett jobbra is, meg a fedlapot is eléggé), valamint az egész gyűjti az ujjlenyomatokat. Bár a billentyűzet körül még rosszabb, ott nagyon csúnyán meglátszik az ujjlenyomat.
Kijelzőjük kb hasonló, bár szerintem a Fujinak egyenletesebb a fényereje.
Fuji felülete nagyon jó, se por se ujjlenyomat nem látszik 2 hónap után. Valamint ami nagyon durva az a zsanér, kinyitva semmi mozgása/kilengése nincs a kijelzőnek és mindig le kell fogni a notit ha kijjebb akarom nyitni, különben csak az alsó része emelkedik.
Viszont azt el kell ismernem, hogy a Probook-nak valóban jobb a billentyűzete és szerintem a touchpadja is (főleg mert nagyobb), igaz utóbbira sok panasz van, de én jól tudom használni.
Hűtésről egy kicsit: Fuji kicsit halkabb és hidegebb. Igaz ennek lehet az is az oka, hogy ProBook-ban van dedikált vga.Mindent egybevéve ebben az árkategóriában szerintem az A530 és a Probook a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
labrat
csendes tag
Tanácsot szeretnék én is kérni, hogy az alábbi igényeket perpill melyik notik elégítik ki:
kijelző: 13.3" (csillogásmentes!)
proci: minimum valami core2duo vagy core i3
mem: 4Gb
vga: lényegtelen, nem játékra lenne (bár azért nem árt, ha egy hosszú úton be lehet izzítani a civ4-et rajta )
optikai meghajtó lehetőleg legyen benne
2 kg-nál könnyebb legyen
legalább 6 órás üzemidő
billentyűzet háttérvilágítás (jó ez annyira nem fontos, de jól néz ki, mellesleg sokszor hasznos is )Mindez max 250-260k-ból.
Amivel szemezek az a Sony Vaio S és Z széria, de utóbbi k.drága... Na meg a Macbook Air is hozza ezeket, de Apple nem kell meg az is drágább
Még néztem az Asusokat és a Toshiba Portégé sorozatot is, de mindegyikre olvastam elég rossz kritikákat is (gagyi billentyűzet, zaj, melegedés stb...).[ Szerkesztve ]
-
Dr.gonzo
tag
Véleményt kérnék erről a gépről. Játékra kellene...
http://www.amazon.co.uk/Dell-Inspiron-notebook-i5-460M-2-53GHz/dp/B00499D794/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1299870231&sr=1-1
E7300 [3.2 Ghz], 4 Giga Kingmax, Gainward 9800GTX+, Xilence 480 W táp, Gigabyte GA-EP31-DS3L,
-
szata.68
senior tag
Hellò
Én is tanácsért fordulok hozzátok.
Kb 250k-ból szeretnék venni egy minél jobb notit,amit játékra egyáltalán nem hasznàlnék.
(A kijelzője 15ös legyen kb.)Csak dolgozni kellene,jò lenne,ha minél többet bírná az akksija.
Bombàzhattok a tippeitekkel!
-
Kobe
veterán
hivatalos dell disztributor információi szerint a dell xps 15 L502X sandy bridges verzio kb ápr 15 re jelenik meg idehaza....4-5 hetet mondtak
-
szata.68
senior tag
Erről a HP-ről mi a véleményetek?
-
szata.68
senior tag
Jaaa nem,csak azt néztem,hogy jó legyen benne a proci.
Ebből is látszik,hogy nem értek hozzá. /sajnos/Valami olyan kellene,ami nagyon gyors,nem akad meg,ha egyszerre sok dolgot csinálok.
(és játszani nem fogok )Erre elég az i3 proci is?
(ja meg azért fontos,hogy jól nézzen ki,ez persze szubjektív...)
[ Szerkesztve ]
-
Z86
őstag
válasz szata.68 #7526 üzenetére
Elég az is, igazából az i5 előnye csak bizonyos esetekben jön elő, viszont sokat dob a gép árán.
Mivel a keret megengedi ezért jobb felépítésű belépő és közepes szintű üzleti modelleket ajánlottam, amikre 3 év garancia van, matt a kijelzőjük (szerintem ez nagy előny). A sorból kilóg a renew Elitebook, mert az már felső kategóriás, drágább is. -
szata.68
senior tag
Minimun mekkora az a proci,ami kell ahhoz,hogy alap dolgokat (pl másolások,torrent,film/office akár egyszerre) gond nélkül vigye?
i3 350M 2,26 GHz kevés például?
Üdv.
-
Z86
őstag
-
kis1210
csendes tag
Sziasztok...
acer aspire 5552g ről egy jó tanács.... olvasva a lentebb lévő iponos teszet megvettem és majdnem sirva fakadtam olyan szar a hangja ...mono hangszoró és fulon alig lehet hallani!!! a többi jó full hd-filmek gyors halk..de holnap probálom is vissza cserélni mert nem lehet hallani... kikötve egy erösitőre biztos jó de hát nyilván nem csak otthon akarjuk használni...
-
szata.68
senior tag
A Lenovo Thinkpad Edge 14-15"-os gépekről i3-as procival mi a véleményetek?
-
Chaser
legenda
válasz szata.68 #7518 üzenetére
Konfigtól függ, biztos lesz 300k alatt, az 501-ből a legolcsóbb 200k alatt van már és az se gyenge hw-rel van. Kéréds milyen cpu-k lesznek első körben elérhetőek ezekben a gépekben, egy i7-es gépnek megkérik majd az árát, de egy i3-as viszonylag olcsó lesz. Főleg kinti árakat elnézve
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
gabsz227
tag
az új SB-s Probookokról van valami infó? mikor jelenik meg nálunk várhatóan?
-
kis1210
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki tanácsot adni az acer shopban vettem tegnap egy aspire 5552g laptopot 170 ezerért kiprobálni nem tudtam mert nem volt rajta windows és otthon kiderült katasztrofálisan gyenge a hangja de hiába szerettem volna kicserélni egy drágábra is akár aminek nem csak 1 mono hangszoroja van mint ennek 170 ezerért........
de elhajtottak...... lehetne valamit tennem hisz már másnap ma reggel vissza vittem..??? tanácssok ötlet?, köszi.... -
donatel
tag
válasz kis1210 #7540 üzenetére
Vegyél hozzá egy ilyen kis hordozható hangfalat.
http://pcworld.hu/razer-hordozhato-hangszoro-jatekosoknak-20110126.html
http://www.argep.hu/main.asp?suche=razer+ferox&x=0&y=0
1-2 hónap múlva biztosan kicsit csökken az ára, még csak most jöhetett be, nem sok helyen lehet kapni, majd ha elterjed
-
Z86
őstag
válasz kis1210 #7540 üzenetére
Ilyen nincs, vissza kell venniük, amennyiben minden tartozék, csomagolási anyag megvan, a készülék sértetlen. Webshopos rendelés esetén 8 napig elállhatsz az üzlettől, ha személyesen vetted át akkor ez lemehet 3 napra, attól függően mit ír a szabályzatuk. Az elállás lehetősége.
[ Szerkesztve ]
-
tag
Üdvözlet Mindenkinek!
Érdeklődnék a tisztelt forumozóktól, hogy erről a notebookról mi a véleményetek. Érdemes megvenni, van valami hibája ennek a szériának.ASUS K52JT GAMER EDITION
Processzor: Intel Core i3-380M (2.53GHz, 3MB Cache);
Kijelző: 15.6" WXGA (1366x768) HD; LED megvilágítás;
Memória: 4GB DDR3 1066MHz;
Merevlemez: 500GB SATA 7200RPM;
Grafikus kártya: ATI Mobility Radeon HD 6370 1GB DDR3;
Optikai meghajtó: DVD/RW SuperMulti Double layer;
Egyéb jellemzők: Wifi: 802.11b/g/n; 3 x USB; Kártyaolvasó 4in1; HDMI™; VGA; Webkamera; Bluetooth; LAN: Gigabit; üzemidő: 3,5 óra
Operációs rendszer: -
Billentyűzet: magyar
Vagy tudtok ajánlani hasonlót.“Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”
-
kis1210
csendes tag
köszi a tippeket.... de személyesen vettem csak mivel nem volt rajtra még windows igy nem tudtam meghallgatni....a 8 naprol én is hallottam de az utánvételre vonatkozik.... szoval ennyit az ACER SHOPról!! SOROKSÁR!!! na azért a fogysztó védelmet megkérdezem......
-
Z86
őstag
válasz Avicularia #7544 üzenetére
Na az gáz... de még ilyen esetben is lehetnének kicsit korrektebbek. Ebből az anti ügyfél hozzáállásból nem lesz visszatérő elégedett vásárló
-
dkface
aktív tag
válasz kis1210 #7546 üzenetére
"A hangszórótól nem vártunk sokat, annál is inkább, mert kivételesen nem sztereó példányról beszélünk – így elég nehéz dolga volt, hogy megfeleljen füleinknek. Sajnos a tipikus dobozhangot kaptuk hangerőtől függetlenül, hiába, ez a kategória alapvetően nem erről szól."
Egyértelműen leírják hogy mono a hangszóró , a napnál is világosabb hogyha arról akarod használi a gépet akkor ne ezt válaszd ennek ellenére te megvetted , ha nincs egyéb baja a gépnek így jártál sajnos.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- SSD kibeszélő
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Opel topik
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest