Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • semmiho

    tag

    Sajnos végleg beadta a kulcsot a régi kis MSI S270 tartalék notebookunk, így most már muszáj venni egy újat. Ideiglenesen Egy féléves Lenovo-t használunk most, de ennek valami szörnyű a képe (kb. nettó 150e Ft-os kategória). Fura, hogy végig jártam pár boltot az elmúlt időben és azt látom, szinte minden notebook képernyője fényévekkel marad el a régi S270-es kicsi, de szuperjó képernyőjétől. (Egy kicsit más betekintési szögből nézem a képet egy mostani notebookon és már torzultak is a színek, elég jelentősen...)

    No a lényeg, hogy kinéztem az FHD-s Dell XPS L502x-t, aminek az FHD-hoz lehet, hogy kicsi a képernyő-mérete (látom, alább írtátok ti is), illetve az XPS L702x-et, amiben valamilyen FHD 3D panel van (?). Hogy ezekből melyik, illetve nézzek-e még alternatívát ezekhez (jó lenne), az még kérdés. Szóval, nekem az a lényeg, hogy új legyen (használt egyáltalán nem érdekel!), lehetőleg 3 év garancia legyen rá, lehessen fotókat, videókat szerkeszteni és nagyon jó minőségben, valamint ha valaki más szögből nézi a monitort, mint én, akkor is lehetőleg közel azt a képet lássa, amit én. Utóbbi a legfontosabb szempontok egyike, többi, mint a proci, HDD és egyebek kevésbé érdekelnek. Ezek a Dell-ek "tudják" ezt?
    (Sajnos üzletben nem tudtam megnézni egyiket sem, ahol eddig jártam, nem voltak ilyen gépek. Egy Macbook Pro-nak viszont láttam, hogy atomjó a képe, csak hát bruttó 520-at kiadni!;) )

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák