Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Angyal07

    tag

    válasz daveredline #8042 üzenetére

    Megerősítem, azaz szerintem is a HP-t válaszd mindenképpen.

    Már régen nem írtam a topicba, de a véleményem az eltelt időszakban sem változott, sőt...
    Azaz notiból a legjobb választás az IBM, természetesen mindenkinek a legjobban megfelelő hardveres változata. Utána következik nálam a sorban a HP. Majd jön a "gagyi kategória", amiket simán meg lehet venni, de a notebook mivoltukat, azaz a hordozhatóságot nem lehet rajtuk úgy kihasználni, mint az IBM, HP változatoknál. Ez adódik a házak sérülékenységéből, esetleg súlyukbúl, vagy magából a borítások anyagából. Természetesen belsőségekben sok különbség nincs a notik között, de egy notebooknál nem is ez alapján kell dönteni, hanem inkább a strapabírás alapján. Ebben egyértelműen az IBM a legnyerőbb.
    Sokan elvesznek a belsőségek összehasonlításában és nem értik meg, hogy a notebooknál a legfontosabb tényező az maga a háza, azaz a borítás és a benne lévő merevítés minősége.
    Aki otthonra az asztalra szeretne egy notebookot, annak végülis tök mindegy, hogy milyet vesz, de akkor már praktikusabb az asztali gép ugye, mert az bővíthető, cserélhető, és nemkülönben jó játékra is, amíg nem notin játszani, az elég hevi hárd kór. :)

    Na hát ennyit akartam hozzátenni most.. :R

    Ui.: Ja és még egy fontos dolog annak aki a "gagyi" kategórából veszi a notit. Elég fontos, hogy ezeknél előfordul gyakrabban a melegedés és az ebből következő hagnosabb ventilátor zaj. Praktikus lehet elmászkálni a bevásárlóközpontokba és az ott kiállított bekapcsolt darabokat végigtapizni. Általán ha ráteszed a kezed a tapipad jobb vagy bal oldalára, akkor ott lehet érezni, hogy mennyire melegszik a noti. Na amelyik kiállított darab ott meleg, akkor azt a típust nem szabad megvenni. Amelyik kellemesen hűvős, de legalábbis nem meleg, azon már el lehet gondolkodni.

Aktív témák