Hirdetés

Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Rick4 #6904 üzenetére

    Jelenleg két darab kb 2 éves nc4200-at használunk a családban, egyik enyém, másik páromé. Párom akkuja még mindig 4 órát tud, pedig sose volt kivéve a gépből. Ha lemerül feltöltjük, a gépet általában fotelben, kanapén, dohányzóasztalon használjuk mindketten, tehát ha lehet, akkor szabadulunk a kábeltől. Nekem volt egy rossz időszakom, amíg a notim 24/7-ben ment, ráadásul folyamatosan dolgozott a gép is, meg a HDD is (szerverként üzemelt), az állandó 40-50 fokos üzemi hőmérséklet egy-két hónap alatt totál kinyírta az akkut, úgyhogy így sikerült egy mostanra gyakorlatilag nullperces akkut készítenem. :( Normál használat mellett viszont abszolut no para az állandó akkus használat, az nc8000-emet is kétévesen cseréltem le, még akkor is majd' 4 órát tudott akkuról, pedig abban R9600 volt, igaz a gép és a VGA is le volt szabályozva alapból.

    Egyébként a céges többszáz T-s IBM-nek sem veszik ki az akkuját, sőt, életük nagy részét dokkolóban töltik, mégis a többéves gépeknek is jó az akkuja, nekem ez számít, és nem valami áltudományos okoskodás, hogy ki kell venni az akkut, és 0-10 fok közötti, száraz helyen tárolni, úgy, hogy az észak-déli szélességi fokokkal párhuzamosan álljon, és forgásirányban legyen a cellák pozitív oldala.

    Amol korábbi kérdésére: Egyrészt nem szeretem az írásjelek és nagybetűk hiányát, másrészt manapság mindenki usanotis Acert linkelget, hogy 'ugyeezdeszuper?', 'ugyedemegéri?', 'ezmindfaszademelyiket?' meg ilyenek. Igazából ezzel az a bajom, hogy ha szerinte ez úgyis remek vétel, és úgyis azt veszi, amelyikben a legerősebb a VGA, akkor mit akar még tudni a delikvens?

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Aktív témák