Hirdetés

Aktív témák

  • dekoninck

    aktív tag

    válasz popp #6011 üzenetére

    Hát, nyilván kompromisszumokat kell kötni.
    A kiszemelt gép jól hordozható, köszönhetően a fémháznak, saját tapasztalatból mondom, hogy az nem mindegy. A renew-ek elvileg olyanok, minta újak lennének, de pl. lehet, hogy nem kapsz hozzá magyar billentyűt. Szerintem bánnád, ha nem vennél DVD-írót, de szerencsére az lehet upgrade-elni, pl itt: [link]

    Hasonlóak?
    Toshiba Satellite M100 ugyan picit drágább, de jobb a proci, van DVD író (szerintem később bánnád, ha nem vennél), és még memória is kell bele, de nem lenne rossz választás. 4 órás üzemidőt ígér.

    Az új HP 6720-k (C2D 7200, DVDRW) se rossz az árához képest (200.000 alatt), és bár 15 colos, csak 2.4 kg, tehát talán nem túl nagy kompromisszum, de nem is fémházas. :)

    14 colosból van fémvázas (nem hajlik :) , AMD procis Acer Travelmate, kb 160.000 HUF, bár a szervizük állítólag kissé zehernyés, mert Brno-ban van.
    (Nekem pont Acer-em van, egy 12" TM 6291, ami 4 hónapja szinte folyamatosan be van kapcsolva, még nem volt baja. Amúgy ezt alig drágábban vettem, mint 200.000, de manapság nem látok ilyesmit a webshopokban, pedig új.)

    Részemről ennyit tudok hozzátenni az ügyhöz. De nemsokára jönnek az okosabbak, akik elmondják, hogy akkor is ruházz be egy IBM Thinkpad-ba vagy Dell-be, ha nincs pénzed, küönben életed végéig szívni fogsz. Persze azzal is járhatsz úgy, mint pl. Tetra: előtte - utána. :( bár nem volt nagy probléma, viszont legalább a szerviz elérhető.

Aktív témák