Hirdetés

Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz bwoay #3165 üzenetére

    azért ez nem ilyen egyszerű. ez egy igen pörgős topic, már jó sokadik #-t éli meg, ennyit olvasni nem mindenkinek van ideje, aztán meg persze még ott vannak a gyártóknek dedikált topikok is, amik a népszerűbb márkáknál hasonlóan pörgősek.
    vannak olyanok, akik a fél életüket a neten töltik, és ők biztosan végig tudják követni az összeset (meg még mellette a mobilos, meg fényképezős topikokat is), de vannak, akik nem ilyenek. nos általában ez utóbbi fog beesni ide kérdéssel, és az esetek többségében azért van is mindig ember, aki válaszoljon. ha valakinek nincs hozzájuk türelme, akor átugorhatja az ő hozzászólásaikat, és ennyi.

    dabadab: az egy szálra optimalizált taszkok sem az egyik processzort használják kizárólag! legalábbis Turion-ról tudok nyilatkozni, hogy ilyenkor mindkét mag olyan 50% körüli terheléssel dolgozik (például egy egy szálra írt cpuburn esetén).
    egyébként a két mag szükségességéhez elég egy húzósabb process, meg több kicsi. pl. ha odateszel egy dvd-képet tömöríteni/kitömöríteni, vagy egy grafikus programban renderel valamit az ember, esetleg a nyaralásról készített videókat kódolja át. ha emellett még mondjuk böngészni szeretnél normál sebességgel (egy flasht használó oldal néha eléggé erőforrásigényes tud lenni), meg zenét hallgatni, meg még pár task, akkor nem kell az nfs-t meg a cod-ot egyszerre futtatni, hogy már élvezhesd a két mag előnyeit.

Aktív témák