Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Alex91

    félisten

    válasz T500 #19565 üzenetére

    1. Szemely szerint 1 db notim sincs, ellenben van 2 db asztali Mac-em :).

    2. A TP-t a munkahelyem kapta, ebbe meg beleszolasa se volt senkinek :).

    3. Az Acer-eket mar en vettem, bar szivem szerint nem vettem volna :). De erdekes, mert elo volt irva, hogy a gepnek min. 4 USB csatija legyen. Na, itt a TP-k mar eleve ki is estek :DD.

    4. Az Apple arazasi politikajat itt mar leirtam egyszer. A jelenlegi noti modellek a ciklusuk vegen vannak. En se ajanlom, hogy barki most vegyen. (Szept-okt.-ben varhato az uj szeria, es lehet, hogy hazat is cserelnek, hatha jobbak lesznek :).)

    5. Apple notit en itt (ebben a topicban) nem igazan ajanlottam senkinek se! (Max. ha direkt rakerdezett, de ilyenre se emlekszem nagyon.) Vagy legalabbis nem mondtam habzo szajjal az ide beteroknek, hogy Apple-t vegyen, bar masok meg lokik a TP-t, meg a Dell-t :). En se vettem. A MBPro nekem draga, a MB meg sargul, reped, akksija tonkremegy stb. Ettol fuggetlenul nem rossz gepek, de a minosegi gondok es a support itthoni helyzete miatt... Egyebkent atlagos odafigyelessel az Apple notik is eddig jol birtak a strapat. Jo par eves PB es iBook szaladgal meg most is...

    6. Valoszinuleg nem fogok visszavaltani Apple geprol, bar sose lehet tudni :). Ugyhogy TP-m nem lesz...

    7. Az, hogy kinek mi eri meg, mit tart olcsonak vagy draganak, az az o dolga. Szerintem a felmillkos MBPro se bizta, hogy draga, ha valakinek az felel meg. Es valoban, lehet, hogy a vegen a 100k-s noti is draga lesz...

    8. De egyet itt megtanultam, hogy az A-val kezdo gyartok gepei mind xarok :DD!

    Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

Aktív témák