-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi14
senior tag
Milyen monitort érdemes venni 40ezerből? BENQ G2420HDB amit kinéztem eddig. Leginkább filmnézésre, netezésre, és néha néha játékra lenne használva. Visszaolvas találtam ezt Dell U2311h mint ajánlott monitor. Megér ez +10ezret (meg persze sok spórolást)?
szerk: Egy 19" TFT Fujitsu monitort váltana le.
[ Szerkesztve ]
-
Norbi14
senior tag
80 ezerből mi az ajánlott monitor? 24" de inkább nagyobb, legfőképp filmezésre lenne használva.
-
Norbi14
senior tag
LG IPS237L-BN
LG IPS234V-BN
Dell U2312HMEzek között mi a különbség? A Dell drágább, megér annyit? Filmre, játékra lenne használva.
-
Norbi14
senior tag
Gondolkodom, hogy gamer laptopom bővítem egy monitorral. Elolvastam par hozzászólást és teljesen bizonytalan lettem
Van kifejezetten ajánlott monitor játékra? 3070 vga van a laptopban, teljesen bizonytalan lettem a meretet illetoen is meg felbontást illetoen is. Én 27-30” kozott gondoltam, nvidia léven gondolom kéne a g sync támogatás is. És egy állványon szeretném használni ami laptopot is tartja, tehat kell a vesa támogatás. Árban talan 150k -
Norbi14
senior tag
Az itt ajánlott ASUS TUF Gaming VG27AQ1A monitort rendeltem meg laptophoz játékra. Egy olyan kérdésem van, hogy a laptopon van mini displayport meg thunderbolt, a monitoron viszont ha minden igaz akkor normal displayport van. Milyen kábellel tudom 100 százalékot kihozni belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest