- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
Hali!
24"-os monitort szeretnék vásárolni! Ami fontos lenne , hogy Full HD-n tudja legalább a 75 Hz-et és , hogy maximum 2ms legyen a válasz ideje. És az sem ártana ha lenne rajta HDMI csatlakozónak a helye!
Előre is köszönöm! Peace!
12 éves tagság, 1435 pozitív, 0 semleges, 0 negatív értékelés.
-
tag
Sziasztok srácok!
Munkára szeretnék valami 24'-os monitort vásárolni magamnak , sőt mindjárt kettőt ha pontosabb akarok lenni. A tárcám mélysége pedig olyan 60.000 Ft lenne/monitor. Tehát 120.000 Ft-om van össze-vissz. Elképzelés: Mivel tőzsdézem így sokat lesem egy nap a monitort fontos lenne a tűéles kép , és a gyönyörű színek! Chart bámulás , elemzés stb... Szóval vérbeli "munkás" monitort szeretnék!
Előre is köszönök minden használható segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz old_artist #50801 üzenetére
Köszönöm , szép kis monitorok. Én az LG 24MP76HM-S-t néztem ki. Nagyon tetszik a vékony keret és egy ugye praktikus lenne mivel ugye egymás mellett lenne a kettő. Kíváncsi lennék a véleményedre az LG-vel kapcsolatban!
-
tag
válasz old_artist #50806 üzenetére
Sajnos nincs helyem se pivot mód de magasság állítás kihasználására mivel tetőtérben vagyok és pont ferde fal előtt van a monitor így nem tudok vele sokat játszani tehát nem fontos. Akkor szerinted tökéletes lesz munkára? Szín , részletesség stbstb?
-
tag
válasz old_artist #50809 üzenetére
Egy a bökkenő. Nagyon tetszik a Dell U2414h. Ha döntened kéne akkor melyiket vennéd? Ha Dell párti vagy , vagy bármi ilyesmi akkor most próbáld elfelejteni azt és teljesen pártatlanul válassz kérlek! Előre is köszönöm!
-
tag
válasz old_artist #50811 üzenetére
Hány Hz-en fut maximálisan FullHD felbontás mellett a Dell U2414H?
-
tag
Hány Hz-en fut maximálisan FullHD felbontás mellett a Dell U2414H?
-
tag
Sziasztok!
Nagy dilemmában vagyok, elsősorban kreatív munkára keresek monitort, tehát nagy színtér lefedettség, hű színek. (Adobe Premiere Pro CC 2017, Light Room, Photoshop)
Ha csak ennyi lenne a szempont akkor nem lenne semmi probléma, mert millió meg egy IPS paneles csoda van.
Amitől komplikált lesz a dolog, hogy szeretnék játszani is, méghozzá competetive FPS játékkal, ahol fontos ugye az 1ms, 144Hz.
Tudom, hogy léteznek 144+Hz-es IPS paneles monitorok, ahol megkapnám a 144Hz-et, a szép színeket, viszont a válaszidő lenne sok, vagy az nem észrevehető, szuperok azok a monitorok?
A másik még amire gondoltam, hogy vennék egy eSports monitrot TN panellal, és egy Oázisos Prémium Kalibrálást adnék neki. Lenne olyan színhű úgy a monitor hogy alkalmas legyen kreatív munkára?
Köszönöm a segítséget, méret: legalább 27 col, 1440p jó lenne.
Üdv.
Dávid12 éves tagság, 1435 pozitív, 0 semleges, 0 negatív értékelés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Beszámítás
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- Iiyama G-MASTER GB3466 Ultrawide Gamer Monitor!34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync/
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest