-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bullitz
aktív tag
Sziasztok!
Ideje már gondolkodom monitor vásárláson. Van egy régi 24''-es IPS LG monitorom, semmi extra sajnos, 5 ms, 60 hz, full hd 24''.
Viszont a gép szép lassan egyre erősebb lett, jelen állás szerint egy i5 8600, GT1070 és 16 GB ram mellé társul ez a monitor.
Elgondolkodtam rajta, hogy talán frissíteni kéne, 144 hz-re, vagy WQHD-ra, vagy a kettő együtt jár? nem tudom Ki tudja hajtani ez a masina a WQHD-s monitort? vagy tök elég a 144 hz-es full hd-ban? Gondolkodtam h 27'' kéne, de túl közel ülök hozzá és valszeg csak szétcseszné a szemem.Köszi előre is, Zoli
HALA MADRID // 18' Auris HSD
-
Bullitz
aktív tag
válasz Bullitz #98896 üzenetére
Továbbra is nézelődök, lehet tényleg vásárlás lesz ebből.
Szabad ilyen monitorokat használtan venni, vagy inkább próbálkozzak újjal? Ahogy látom némelyik gyártó 3 év garit is ad, az azért nem rossz.Olyan 40-65 ezer az összeg amit rászánnék.
A legfontosabb, hogy 144 HZ legyen, nagyon kíváncsi vagyok mennyit számít játék közbe, most vagy soha.. utoljára frissítem a gaming setupot.. aztán gyün a gyerekWQHD-hoz nem ragaszkodom, bár egy kolléga azt írta a konfigom simán kihajtaná, de kérdés melyik játékban.. GTX1070, 8GB, I5 8600.
Egy két tippek elfogadnék, sajnos ahogy látom IPS panel nem lesz ebben az ársávban, így ettől búcsúznom kell, de ha már TN panel akkor valami olyan kéne ami viszonylag szép színeket produkál, már ha van ilyen ennyiért =) tudatlan vagyok..!
Köszi, Z
-
Bullitz
aktív tag
Az alábbiak közül melyiket választanátok? egyáltalán van érdemi különbség?
Acer KG241P (UM. FX1EE. P01)
BenQ ZOWIE XL2411P
AOC C24G1
LG 24GM79G-BMindegyik FHD 24" 144 hz 1 MS.
Árban 58e - 73e.
Panel TN, kivéve az AOC, mert az VA.HALA MADRID // 18' Auris HSD
-
Bullitz
aktív tag
Nagy hercehurca után végül tegnap beruháztam egy LG24GL600F-re.
Viszont, a G-Sync kompatibilitás csak displayporton keresztül megy.Találtam egy ilyet, de itt azt írja max 60 HZ adatátvitel, ez azt jelenti hogy hiába 144 hz-es a monitor nem fogja bírni megjeleníteni? vagy teljesen mást? Speckó kábel kell hozzá vagy mi?
-
Bullitz
aktív tag
Sziasztok!
IV-es kategóriában szeretnék új monitort, vagyis inkább 2.-at a meglévő mellé.
Méret: min. 27''
Felbontás: min. WQHD de inkább 4k. (GTX1070 + i5 8600 remélem kihajtja?)
Frissítés: min. 144hz
Panel: IPS
Felhasználás: nagyrészt általános dolgok illetve leginkább képszerkesztés (LR + PS) később esetleg videóvágás, néha a gyerkőc mellett van idő egy kis WoTNekem jó a használt is főleg, hogy a belőtt keret amit gondoltam 80-120k környéke.
Javaslatok? Álomvilág vagy van keresnivalóm?
[ Szerkesztve ]
-
Bullitz
aktív tag
válasz parandroid #126721 üzenetére
Igen.. kezdem en is belatni, hogy eleg a 2k.
Akkor a XV272UP ajánlott? Nem nagyon az alja ennyiert ennek a kategóriának?HALA MADRID // 18' Auris HSD
-
Bullitz
aktív tag
válasz Luck Dragon #126728 üzenetére
Szia,
A:
- Acer XV272UP
- Asus VG27AQ
- LG 27GN800-Bközül melyik az ajánlottabb/legjobb?
-
Bullitz
aktív tag
válasz Luck Dragon #126865 üzenetére
Ez esetben.. tekintve, hogy fotós szakma poros útjára szeretnék lépni célszerű lenne az első kettőből valamelyik vagy azért nem fog a világ összedőlni ha csak 8 biten dolgozok?
Gyakorlatilag most aprón mind a 3 monitorból lehetne válogatni ezért kérdeztem ezeket.. bár ahogy visszaolvasom a fórumot gyakorlatilag folyamatosan ezek az ajánlottakHALA MADRID // 18' Auris HSD
-
Bullitz
aktív tag
válasz parandroid #126874 üzenetére
Húha, nyugi. Semmi rossz íze nem volt a mondatomnak, csak nyugtáztam magamban, hogy ezekből akkor bármelyiket vehetem értelemszerűen mivel újra és újra ezek kerülnek elő.
-
Bullitz
aktív tag
válasz Luck Dragon #126871 üzenetére
Urak, belefutottam mikor majdnem megrendeltem az XV272UP-ot, hogy van egy ilyen is NITRO VG272UP
Na most én megnéztem az összehasonlítást és két dolgot láttam, egyrészt a csatlakozók száma kevesebb utóbbin, másrészt ennek az LG gyártja a paneljét ha jól láttam.
Gyakorlatilag miben térnek el egymástól??
Speckót tekintve ugyanaz, árban szintén (legalábbis az Oázisnál).HALA MADRID // 18' Auris HSD
-
Bullitz
aktív tag
válasz Luck Dragon #126931 üzenetére
Köszönöm.
Fizetnie kéne ezeknek a gyártóknak neked!HALA MADRID // 18' Auris HSD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest