Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz Carasc0 #42692 üzenetére

    A Dalviknak elég véges korlátai vannak. És ezt a jelenlegi csúcsmodellek elérték. Most próbálják visszalinuxosítani, részben, meg bevonni a GPU-t. De a teljesítmény MÁR nem arányosan nő a CPU-k valós teljesítményével. A Dalvik pedig mindig csak egy Linux kernelen futó DalvikVM. Bármilyen kernelen elfut, UNIX-on iPad-en teljes sikerrel ment is, csak a google betiltotta nehogymá mindenki iOS eszközt vegyen. Zártság alatt a nehézkes, és instabil rendszert értem, moddolni lehet, de attól még nem fog repkedni.
    De egyébként hagyjuk, flame lesz belőle. Majd ha lesz natív alternatíva a megfelelő naprakész csúcshardverre pl Linux alapon, (és nem Tizennek hívják) akkor meglátjátok miről beszéltem. Főleg ha elfut rajta a JavaSE, JavaME, és DalvikVM. P mint N900-on. Csak a Maemo5 Dalvik ott is csak a publikus bemutatóig jutott el Barcelonában, utána rejtélyesen eltűnt...
    (Egyébként mindenki azt érzi zártnak ami számára azt az érzetet kelti nemde? A WinMO-ban meg azt szeretem hogy pocsék gyenge hardveren is repülnek az alap mobilfunkciók, nem úgy mint a két évvel ezelőtti szánalmas kínai csodaMTKdroidok (Alcatel OT-890?), pedig erősebb mint a MIO A501 az tuti.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák