- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd át az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.t.a.
senior tag
Sziasztok!
Otthonra szeretnék nyomtatót venni, és már találtam is egy típust ami árban és tudásban majdnem megfelelő, de nem tudom hogy meg szabad-e venni. A kategória legolcsóbb készüléke, ami általában nem jelent jót. Nem lenne sokat használva, inkább csak elfogadható áron keresek lézert, amit csak használni kell, és elfogadható minőségben nyomtat. Nem akarok fényképeket nyomtatni, csak szöveges dokumentumokat, szakdolgozatot, meg ami jön. Először fekete-fehérben gondolkodtam, aztán megláttam ezt, és megtetszett. Mi a véleményetek róla:
HP Color LaserJet CP1215 44eFt
CB540A 15,5eFt (fekete toner)
CB541A 14,5eFt (cián toner)
CB542A 14,5eFt (sárga toner)
CB543A 14,5eFt (bíbor toner)Amit sajnálok, hogy nincsen benne hálókari, mert a gép mellett nem sok hely van, és inkább rádugnám a hálózatra, mert akkor laptopról is könnyebben lehet nyomtatni. Bár lehet hogy valahol kapok hozzá bővítőkártyát (egyenlőre még nem találtam). Ennél egyel nagyobb a CP1515n, de azt már drágának tartom. Esetleg mást javasolnátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonat új HP, EPSON tonerkazetták eladóak Baján
- Samsung Xpress SL-C480FW multifunkciós nyomtató szkenner scanner
- Új Epson nyomtató toner M300H ECO 10K (ECOEPM300H) AL-M3000D, AL-M300DN nyomtatókhoz
- Konica Minolta bizhub 4050 multifunkciós eszköz
- Brother LC985 utángyártott tintapatron készlet elvihető
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest