Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Üdv!

    Elolvastam az első hsz-t, de nincs benne ajánlott színes lézernyomtató. :F

    Volt egy Konica Minolta Magicolor 1600w-m korábban, (itt az aprón vettem, új, bontatlan volt), még porokat is vettem hozzá, meg chipeket, szóval jól tudtam használni, de kb 3 éves korában tönkrement benne valami izé (érzékelő kis szir-szxr mikrokapcsoló), ami a lap továbbítását figyelte az első görgők egyikénél, és nem lehetett javíttatni.
    Így azóta színes tintasugarasaim voltak, csak unom már, h beszárad a színes tinta, mert többnyire csak fekete-fehérben nyomtatok (hetente 4-5 alkalommal pár lap), és amikor néha színes ábrák kerülnének a papírra, (van, h 2 hétig színes dolog nem kell), akkor derül ki, h már megint csíkoz, beszáradt, és vehetek bele új színes patront. :/

    A minap a Fundamentához vittem be nyomtatványt, aztán kiderült, h ami nálam a nyomaton zöld volt, az valójában piros fejléc lett volna, ezért nézte olyan izén a lapot a tisztviselő, h azt meg honnét szereztem, mert az övék nem ilyen színű.. :U

    Szeretnék megint egy színes lézert vásárolni.
    Wifi nekem igazából nem kell, bár ahogy gondolom, már mindegyik wifis is.
    Esetleg SCAN is lehet rajta, (színes fénymásoló funkcióval), de ez nem fontos, scannelni meghagyom max az egyik nyomtatóm.
    Nem nyomtatok túl sokat, számlákat inkább, egyéb dokumentumokat, laminálni feliratokat, de szeretem, ha színes az a pár ábra, táblázat, fejléc, ilyesmi, ami esetleg rákerülne a lapra ha úgy adódik hetente, kéthetente.

    [ Szerkesztve ]

    Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Új hozzászólás Aktív témák