- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd át az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
epzon
őstag
válasz bagyulajuve #4100 üzenetére
ez ott van árban: EPSON WF8510
lehet hozzá magas gépasztalt venni, ha álló kivitelt szeretnétek
-
tisn
addikt
hp mf1132-m doglodik (usb port hallhatott meg), havi 20-50 oldal, utangyartott/olcso gyari toner, most mar szeretnek wifit es sokba se keruljon
koszi
-
KerekesLevi
tag
Helló!
Színes lézernyomtatót szeretnék venni, csak nem tudom, hogy melyiket... Egy jól felszerelt multifunkciósban gondolkodtam: wifi, automata duplex, automata lapadagoló (ha lehet ez is duplexes). Viszonylag kevés lenne az oldalszám, amit nyomtatni kéne, kb 500/ hó.
Amit néztem: oki 342
[link]
Ez tetszik, az ára is jó, van hozzá utángyártott tuner. Viszont azt írják, hogy csúnyán nyomtat.
Még HP ket néztem, de abból nem tudom, hogy mi a jó.
Köszi: Levi
A max ár 100.000 Ft. -
tisn
addikt
válasz Csavarnyuzo #4103 üzenetére
köszi
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz KerekesLevi #4104 üzenetére
Havi 500 oldalnál felejtsd el a lézert ebben az árban, mert iszonyú drága lesz a fenntartása. Nézd meg az Epson tintasugaras kínálatát.
A pirosat kell elvágni.
-
Mr.QwErT
csendes tag
Hello MINDENKI
Multifunkcios készüléket keresek / monokróm lézer/ napi nyomtatás néha akár 60 oldal is lehet főleg dokumentum nyomtatás, vagy / fénymásolás/ be szenelt képet dokumetet nyomtatni . 1 dolgot szeretnék még hozzá fűzni: általános iskola 3.oszt. kellene és néha a diákok is használnák saját maguknak ezért egyszerű legyen a használat 1 gombos másolás-nyomtatás
A következő szempontokra: másol, nyomtat, szkennel.Napi kb. 50-60 oldal is összejöhet
max. keret 45eFt, de ha hihetetlen AKCIÓ van 55eFt, akkor az is játszik
minél olcsóbb fenntartás lehessen, újra tölteni legyen hozzá után gyártott toner
de az eredeti toner ne kerüljön az új nyomtató árába. A4-es méretben, gyorsaság és a felbontás jó legyen
USB csatlakozás /elején/ és Wi-fi kapcsolat a szempont. Azt hiszem, ennyi lenne.
Előre is köszönök minden segítséget, tippet.
Az előd egy Brother MFC-7320 volt csak az elromlott és azt mondták nem gazdaságos a javítása.[ Szerkesztve ]
-
raverke
tag
Sziasztok!
Multifunkciós lézer nyomtatót keresek, havi 50-100 lap nyomtatásához.
-Hálozatosat (Wifi nem fontos)
-Automatikus duplex
-Olcsó toner
-50-60 ezer környékénSemmilyen tintapatronos nem érdekel.
Előre is köszönöm!
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz Mr.QwErT #4107 üzenetére
Link, link. Az elsőn nincs felső adagoló, a másodikon van.
Mindkét gép jellemzője a nem "fedett" a papíradagoló és a dönthető kijelző. Ez gyerekek közelében/által használva erős hátrány. Amúgy jó gépek, után gyártott kellékkel viszonylag jó fenntartási költséggel.
A front usb mint szempont ugye nem számítógép csatlakoztatására kell?A pirosat kell elvágni.
-
Mr.QwErT
csendes tag
válasz Csavarnyuzo #4109 üzenetére
Hello nem a pendr.való nyomtatásra kell az elülső usb mert sok diák hoz otthonról valami nyomtatni valót.
a 2. link nem nyílik meg.
A CANON i-SENSYS MF212W Wifi multifunkciós lézernyomtató a MMarkban online ár 40030Ft
i-AICON utángyártott toner /2400 oldalas/ 5000Ft 2,083Ft / oldal ez nem rossz szerintem mondjuk a I-AICON tonerről nem hallottam de attól még lehet jó. Van egy másik típus az 6500Ft Ster inc premium ennél 2,7 / oldal -
Csavarnyuzo
őstag
válasz Mr.QwErT #4111 üzenetére
Pendrive dugdosásához sosem szoktam a készülék csatlakozóját javasolni, sokkal inkább egy usb hosszabbító kábelt, olcsóbb a cseréje...
A 2. link helyesen: link.
Toner pl. ingyenes szállítással: link.
Az után gyártott tonereknél a drága nem jelenti hogy jó és az olcsó nem jelenti hogy rossz. Amúgy a következő "kategória" -sajnos árban is- felezné az üzemeltetési költséget.A pirosat kell elvágni.
-
Mr.QwErT
csendes tag
válasz Csavarnyuzo #4113 üzenetére
köszi a tippet az usb-re +a toner linket /2db vásárlásánál 1,025ft ez igazán barátságos/
írtad, hogy az után gyártott toner használata befolyásolhatja a gariztatást ez a canonal is igaz lehet?mert ha a canon lenne akkor ezt akarom meg csinálni / Canon Nyomtató 3 Év Garancia promóció 2016 /
[link] de ha nyűgös a gari az utángyártott tonerral akkor lehet felejtős a canon pedig ár tudás alapján ez lenne a befutó.
A következő kategória mennyi lenne? tipp? -
Csavarnyuzo
őstag
válasz Csavarnyuzo #4116 üzenetére
Ami lemaradt: a pendrive-ról nyomtatás _szerintem_ kb. semmit sem ér. Pár formátumot lehet csak nyomtatni, semmit sem lehet beállítani. Szóval mint lehetőség adott, de gyakorlati haszna szerintem kevés.
A pirosat kell elvágni.
-
Mr.QwErT
csendes tag
válasz Csavarnyuzo #4117 üzenetére
Köszi a tippet marad a 212 és eltesszük az eredeti toner / ha gond lenne esetre/
a másik az már drága -
raverke
tag
válasz Csavarnyuzo #4110 üzenetére
Köszi a választ!
Ezt néztem ki: Canon i-SENSYS MF226dn
Nem olcsó, mert 76-77 ezer körül van.A kérdésem az hogy mennyire szeretik ezek az utángyártott tonereket? Nem teszik tönkre?
Az utángyártott toner 6-7 ezer, az eredeti 29 ezer...nem kis különbség.
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz raverke #4120 üzenetére
Szeretik, nem teszik tönkre -az inkább a tintasugarasokra "jellemző"-. Természetesen ha egy tonerből ömlik a por -ez előfordul néha az után gyártott tonerekkel-, akkor épeszű ember nem használja különben okozhat problémát. Egyébként még olcsóbban is van, de persze nem kell a legolcsóbbat megvenni.
Szerk.: Amire figyelj, hogy ennek a felső adagolója -ami a másolandót/szkennelendőt húzza be- nem duplexes.[ Szerkesztve ]
A pirosat kell elvágni.
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni és konkrét típus(oka)t mondani?
[link]
Évi kétezer oldalánál többet nemigen nyomtatnék.
Köszönöm előre is.[ Szerkesztve ]
-
peter889
őstag
válasz Csavarnyuzo #4123 üzenetére
Értem, köszi a tippet.
Használtakra tudnál konkrét típust, típusokat ajánlani?
Nézegettem a Jófogáson, de van többféle is. -
peter889
őstag
Évi kétezer oldal lehet, hogy meglenne.
-
peter889
őstag
válasz Csavarnyuzo #4126 üzenetére
Köszi az infót. A HP lézernyomtatókhoz hogyan legkifizetődőbb a toner pótlása?
Utángyártottat kell venni vagy feltöltetni a meglévőt?
És hol lehet utánanézni, hogy mennyi azok normális ára?[ Szerkesztve ]
-
peter889
őstag
Ja, és az 1600 oldal kapacitású toner 1 oldalra viszonyított ára magasabb, mint a 2500 oldalasé?
És ha kifogy a toner, honnan érdemes pótolni, hogy minél kedvezőbb legyen az ára?Köszi szépen előre is.
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz peter889 #4128 üzenetére
Évi 1 darab tonernél nem érdemes ezen sokat tornázni...
Amúgy igen Hp-nél van az "A"-s toner kisebb töltettel és van az "X"-es nagyobb töltettel. Az "A"-s olcsóbb, de nyomatköltsége drágább, ahogy írtad. Szerintem egyszerűbb kínai után gyártottat venni, mint töltetni. Beszerzés boltból -ennek előnye szerintem, ha gond van személyesen jobb intézni-, vagy webshopból.A pirosat kell elvágni.
-
raverke
tag
válasz Csavarnyuzo #4121 üzenetére
"Amire figyelj, hogy ennek a felső adagolója -ami a másolandót/szkennelendőt húzza be- nem duplexes."
Hoppá, köszi a választ! Nem is látom hogy ez az infó hol található?
Most ezt találtam, ez még olcsóbb is: i-SENSYS MF244dw
Csak kérdés hogy a részletes specifikáció hol van? Mert az hogy miként húzza be a copy/scan funkcióban, arról nem találtam infót.
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz raverke #4130 üzenetére
Most van generáció váltás a 200-as sorozatnál, egy nagy katyvasz a sorszámozás. Ami a lényeg, tudomásom szerint mindkét családból csak a legnagyobb 229/249 aminek duplexes a felső adagolója. Ennek megfelelően irreálisan drága is
244 részletek: link.
Ha összehasonlítod a 249 adatlapjával -link-, akkor látod, hogy az egyik ADF, a másik DADF.A pirosat kell elvágni.
-
peter889
őstag
válasz Csavarnyuzo #4129 üzenetére
Köszi szépen a tippet. Webshopot tudnál ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
Yushchenko
őstag
Sziasztok!
Itt is megpróbálkozom: 50e Ft alatt (49.999Ft-ig) milyen multifunkciós lézer nyomtatót érdemes venni? A kompakt méret fontos lenne.
-
jeni
félisten
válasz Csavarnyuzo #4131 üzenetére
Szia!
A HP 400Pro és a P1102 között van valamilyen szerkezeti különbség? Tartósság szerint?Működés szerint?
A másik,azt hogyan lehet megállapítani vagy kideríteni,hogy mennyit is nyomtattak idáig a lézeresen?
Láttam a jófogáson a nyomtatókat,jó áron vannak. -
süttyő
tag
Sziasztok, melyik a legolcsóbb fekete fehér lezernyomtato, amiben olcsón lehet tonert is kapni?
-
pandoukht
csendes tag
Sziasztok!
Színes lézernyomtatót keresek otthoni használatra, semmi tapasztalatom velük eddig.
Nem sokat nyomtatunk, max. évi 500-700 oldal (80-90 színes), de fontos lenne, hogy néha gyorsan tudjak jó minőségű (elég színhelyes) grafikus anyagot otthon nyomtatni pl. ofszet papírra, ne kelljen a nyomdába vinnem, és a kis sorozat miatt sokat fizetnem. Meg a kényelem is számít, persze.
Eddig tintasugarassal (Canon PIXMA) küzdöttem, de a ritka használat miatt sok gond volt a beszáradással, főleg a színes patronokkal, és nagyon pontatlan volt a színekkel. EPSON-t soha többet.
Tehát színes lézer érdekelne (ha nem beszéltek le róla):
- nem fontos a duplex (nem baj, ha van)
- nem kell többfunkciós
- legyen könnyen wifis
- 50.000 bruttó körülMindenképpen váltok, mert sok a nyűg a régi géppel, de lehet, hogy rossz ötlet lenne lézerre.
Köszi a segítséget. -
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
A3/A4 nyomtatásra és scennelésre keresek multifunkciós nyomtatót. Max 500-700.000 Ft lenne rá szánva. Nem lenne túl sokat használva jelenleg, később ahogy a cég nő, folyamatosan nőne az igénybevétel.
Nem szükséges a színes nyomtatás, elég a fekete.
Továbbá szükség lenne 3 db multifunkciós nyomtatóra. Itt is főleg a nyomtatási képesség a fontos. Minél gazdaságosabb és terhelhetőbb legyen. Scannelés csak jelképes funckió, mivel sima dokumentumokat kell majd bescannelni. Itt a keretösszeg 100-110 ezer forint.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
jeni
félisten
válasz Mr.QwErT #4111 üzenetére
ez a Multis HP esetleg ez a HP,a Canon MF212W és a Brother MFC-1910WE ,a Samsung M2675F-el egy szinten van?
Minőségi és fenntartás szerint melyik a jobb?
A scanner kell,mert van itthon egy Canon Lide 70 (Win7-ig megy csak) de mivel Win10-t használok így kénytelen vagyok egybe gyúrtat venni.
A HP B110a meg úgy tűnik a színes része elszállt (rosszul nyomtat)Esetleg tudja valaki,hogy a HP 4870 multisnak az üveglapjának mérete egyforma a B110a üvegméretével?
A HP B110a cucc az életemben az utolsó olyan nyomtató vétele amiben a patronok külön vannak a nyomtatófejjel!
[ Szerkesztve ]
-
Tiszta káosz ez a nyomtató téma
Tehát ami kellene:
A4 mono lézer
Duplex, ADF, másoló funkció, hálózat
Havi 2000 oldalt kapna az arcába
Fax nem kell.
Első körben 120+áfa a keret.
Lehetőleg minnél olcsóbb üzemeltetésű legyen.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
-
jeni
félisten
másik oldalon meg ott van az a hátránya,hogy tartani kell a beszáradástól. nálam is gond,most vennem kell potyára tinta készletet,hogy még használhatóvá tegyem vagy kukázzam a HP-t. a beszáradás elkerülése végett akkor is kell használni ha nem akarja az ember,hogy a nyomtatója bedobja a törülközött.
[ Szerkesztve ]
-
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz kraftxld #4145 üzenetére
Canon i-SENSYS MF411dw.
Csak után gyártott tonerrel versenyképes a fenntartása -de akkor eléggé -.
Ha a nyomtatás sok, akkor nincs gáz, ha a másolás, akkor az érintő kijelző miatt kicsit nehézkesebb a használata mint a régebbi gombosoknak.A pirosat kell elvágni.
-
válasz Csavarnyuzo #4146 üzenetére
Ez az! Ilyen kell, köszi
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Nyomtatót szeretnénk venni, lézerben gondolkozom. Mit ajánlanátok a következő paraméterekre?
- A4-es
- automatikus kétoldalas nyomtatás
- hálózat (preferált a vezetékes, de jó a csak wifi is, ha nincs más)
- színes
- aránylag kis méretű és halk
- havi kb. 100 oldal. Ritkán nyomtatunk, ezért nem akarnék a tintás felé menni (most egy HP DJ 6980-as van)
- ha van rajta másoló (nem kell ADF-es), az extra jó
- nettó 50eFt körüli keretjavaslatok?
-
NorbixD
tag
Helló
Nekem egy elég összetett problémám lenne. Alapvetően nincs túl gyakran szükségem általános nyomtatásra azt amit kell a munkában megoldom, ezért eddig nem is beruháztam egy nyomtatóra.
Csakhogy egy-két havonta ha egy áramkör prototípusát akarom legyártani ahhoz szükségem van azt előbb kinyomtatni lézernyomtatóval egy csillogós papírra (bővebben a módszerről itt vagy itt).
Sajnos kisvárosunkban hétköznaponként délután 5ig lehet nyomtatni, hétvégén még véletlenül se így ezt szinte sose érem el. A munkában van egy HP LaserJet P3011/P3015 lézernyomtató amiről egy darabig azt hittem megfelel erre a célra, de sajnos az összefüggő fekete felületeket elég fakón, átlátszón nyomtatja ki ami aztán a végeredményt is eléggé lerontja. Ha szaküzletben nyomtatok akkor szinte mindig tökéletes a minőség(képek és összehasonlítás itt)
Tehát két kérdésem lenne:
1. Be lehet állítani úgy ezt a HP-t, hogy megfelelő minőségben, ne ilyen fakón nyomtasson?
Próbálkoztam eljátszadoznia beállításaival, de erre vonatkozó minőségbeállítást sehol se találtam. Esetleg lehet hogy magán a nyomtatón van letiltva vagy beállítva valami spórolási megfontolásból?2. Igazából a legkényelmesebb megoldás az lenne ha vennék otthonra egy nyomtatót. A 600dpi-s felbontás a vékony vezetősávoknál néhol kicsit kevésnek bizonyul így ettől mindenképp jobb felbontásút szeretnék ha már befektetek egybe. Az alacsony ár (max. 30k HUF ha van ennyiért) fontos tényező és nem árt ha tudna wifit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások