Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Mozgásban az Industria II

    gp A PC-re készülő folytatásról egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan mikor érkezik.

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz Mezga Aladár #9719 üzenetére

    Nálunk sem volt gond sosem a jéggel. Pedig Samsung, utálni kell.
    Az van ugyanis, hogy ha a telepítő normálisan tette fel a kültérit, akkor annak az alsó része valamelyik kivezető nyílás felé kell lejtenie. Az alsó lemez eleve olyan, hogy abból ki kell folynia.
    Namármost. Ha normálisan fűt a gép, akkor a kültéri egység hőleadója szépen bederesedik, majd mikor úgy érzi már nincs hőcsere, akkor átvált leolvasztásra. De ha normális, tehát HA normális a gép, akkor felfűti rendesen a kültérit, és akkor szinte rohanva olvad le róla a dér. Mivel ez a víz meleg, de egész biztos fagypont fölött van, ezért lefolyik. Kicsöpög, vagy mint nekünk is van, egy kültéri kondenzvíz elvezetőbe folyik. Folyamatosan meleg, tehát folyamatosan és gyorsan folyik. Ráadásul a kivezető furatok minimum 3 cm-esek, nem pár milliméteres szűk nyílások. Nincs ideje megfagyni. Ahhoz percekig kellene csordogálnia -20 fokban. Miután lefolyt, odalent már nincs vele gond. Az a néhány csepp, ami meg esetleg a tálcában marad (kültéri alja), az meg attól a rendes huzattól, amit a ventilátor csinál körülötte, tökéletesen elpárolog. Erről azért ne feledkezzünk meg, hogy tudniillik a jég is párolog. Aztán mire jön a következő adag meleg víz, már alighanem csontszáraz minden.
    A miénk legalábbis így működik. A tálcában sincs érzékelhető jég, a lefolyó furatban sincs, és a csőben sem, ami a közös kültéri-beltéri kondenzvíz-elvezető közösítővel.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák