Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pietrosz

    addikt

    Próbálgatom az Ifeel módot a Gree klímáimon, és hát nagyon megérte, végre a klíma rájött, hogy igazából inverteres és illene úgy is viselkednie :DD
    Eddig az volt, hogy sokat kapcsolgatott ki-be. Rátudtam arra, hogy túl van méretezve. Na mióta Ifeel be van kapcsolva, azóta szinte ki se kapcsol. Szépen tartja a hőfokot, ha kell annyira leszabályoz, hogy szinte már hideget fúj érzetre. Ez csak akkor zavaró, ha közvetlenül elé állok. És ami a legfontosabb, hogy teljesen megszűnt a betonkeverő hangja a kültérinek. Nem kívánom senkinek mi volt itt, csoda, hogy a szomszédok eddig békén hagytak. Tetőn van mindkét kültéri, és hát volt olyan rezonancia, hogy csak na. Ez most megszűnt teljesen.
    Nyáron ebből semmi se tűnt fel, de mostmár szerintem akkor is így fogom használni. Egyetlen hátránya, hogy elvileg látnia kell a távirányítónak a klímát, bár ez nálam nem gond, úgy teszteltem, hogy leraktam többféleképpen az asztalra és nyomkodtam a gombokat rajta, bármerre is állt, vette a jelet a klíma.
    Persze alapból is így kellene működnie, nem is értem, hogy ez most hiba vagy feature. De tény, hogy van vagy 4-5 fok eltérés a beltéri és a távirányító által mért hőfok között nyugalmi állapotban is. Valószínűleg az okozza ezt, hogy a beltéri felfűti a környezetét viszonylag gyorsan, ezért kapcsolgat ki be. Közbe meg a klímának fogalma sincs ténylegesen hány fok is van a szobában.

Új hozzászólás Aktív témák