-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
retro gephez (~2000 kornyeki p3) keresek szep(allapotu) bezs hazat. pl chiectec dragont... latott esetleg vki vhol visszamaradt keszleten? fontos, hogy a doboza meglegyen, abban "teleltetnem".
egyeb tipp esetleg?
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
fractal define r6 v bequiet dark base 700?
az r4et cserelnem (bequiet sw2 ventikkel van), mindket haz tetszik, de:
* igazan szeretem a fractal letisztultsagat, de ez a 10 eves design eleg idejet mult szerintem. a ventik minosege nem tudom mennyit valtozott az r4 ota, de azok a bequiet ventijeitol fenyevekre vannak.
* a ledek/uvegek nem igazan erdekelnek, ez szamomra a bequiet hatranya, viszont 15 euroert kuldenek hozza fem oldallapot - igy viszont joval dragabb mar, mint a fractal.van esetleg vkinek mindkettovel szemelyes tapasztalata?
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
válasz Maelephant #67368 üzenetére
igazabol nem is tudom mit keresek... szerintem mindossze annyi a bajom az define r4el, hogy retro a design, es ha egy csomo penzt koltottem a belsejere, vhol a kulsoben is visszakoszonjon. ez az r6ttal meg nem nagyon tortenik meg. epp ugy nez ki lenyegeben, mint az ot eve vasarolt hazam. raadasul a mostaniban az (akkori lejobb) sw2 ventik vannak. nem tulzok, ha azt mondom, hogy mellette ulve, barmi elnyomja a 500-600on porgo bequiet ventik hangjat. vinyo mar reg csak a nasban van egy masik helyisegben.
designban meg baromira bejonne mongy egy lefoliazott uvegu phanteks evolv atx, mert a port nezegeti a rosseb par het mulva. nekem meg ez azert meg mindig elsosorban eszkoz, es ha pusztan a funkcionalis oldalat nezem, a fractalra eleg nehez ralicitalni.
lehet az lesz a vegen, hogy addig varok, amig megjelenik egy olyan haz, ami minden szempontbol tetszik. a mostani ledes-ablakos trendek nem nekem kedveznek.
-
arn
félisten
válasz fogtunder #67371 üzenetére
Nem az uvegre gondoltam, hanem a gepbelsore... mi esztetikus van egy poros gepben? En altalaban a porszuroket tisztitom rendszeresen, neha a hutofeluleteket, a tobbit meg max ha csere van. Regen szinte beporosodni sem volt ideje a konfignak, annyit cserelgettem, de mostanaban tobb evet lehuznak az alkatreszek. Az r4 kb akkor volt portmentes belul, amikor megvettem, meg most par honapja a nagygeneralnal. Ez vhol vicces, mert a 10-25 eves retrokonfigjaim is csillivillik
Amugy maga az uveg+fem nagyon bejon, szuper a minosegerzet, de vmi tejuveg, vagy foliazas bejonne, gondolom majd ez lesz a kov trend.
-
arn
félisten
Mindenkepp vmi mas designu hazat akartam, es kivancsi voltam az aktualis trendekre, igy vettem egy meshify c hazat sotetitett uveggel a define r4 levaltasara (r6 volt becelozva). Elso benyomasok:
+ nagyon pontos, otletes kialakitas, par ev alatt ebben fejlodtek
+ egyket fokkal jobb homerseklet azonos hutes mellett (elol 2x140 bequiet sw3)
+ aggodtam, hogy joval zajosabb lesz - de ha csendes, ami benne van, igazabol nincs nagyon elteres
+ valoban kompakt, a ket hazat egymas melle teve meglepo az elteres, persze elotte csekkoltam a mereteket (alapvetoen rovidebb es kicsit slankabb) - amolyan matx feeling
+ kiraz a hideg a mai karacsonyfa trendektol, de ez a sotetitett uveg jo kompromisszum
- hatul lehetne 140es venti (igaz akkor szelesebb)
- minosegerzet - szuper a megmunkalas, de a felhasznalt anyagok erzetre kopogosabb muanyag, vekonyabb fem, mintha a porszort felulet is vekonyabb lenne, filleres gombok, egyszeruen olcsobbnak tunik az egesz, mint a korabbi r4. Kicsit ikeas butor benyomas - jo az osszhatas, a kialakitas, megmunkalas, de az anyagok nem tul minosegitek. A tobbi fractal is ilyen, vagy csak ezen sporoltak? Az aran nem latszik.Varom a phanteks evolv x hazat, aztan meglatjuk, marad vagy megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest