Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #98593280

    törölt tag

    válasz Killer01 #42319 üzenetére

    Nagyrészt a Macho 120 hűti a procidat. Az határozza meg a hőfokát talán 70%-ban. 30%-ban van szerepe csak a háznak. Egy gyári cpu hűtős házban, valszeg nagyobbak lennének a proci hőfok különbségek, ha ugyanazt egy 330-ba vagy FD3k-ba tennénk.

    Ez az egyik, a másik pedig, hogy nem csak a CPU hűtése számít egy ház hűtési faktorának kiszámításánál, hanem a VGA, az alaplap és a HDD hőfoka is. Legalábbis én ezeket is figyelembe veszem.

    Harmadrészt, több hangszigetelt házat mértem már és nagy részük gyengén hűt. Pár kivétel van, de általánosságban elmondható, hogy egy hangszigetelt ház nagy eséllyel gyenge szellőzést biztosít. Főleg ha a tetején sincs rács és a teljes előlap is hangszigetelt.

    A Carbide 330 is ilyen és amit linkeltem teszt, az is ezt bizonyítja. A CM Silencio-val pariban, az meg a táblázatom szerint nagyon gyengén hűt.

    Következésképpen egyáltalán nem erős amit mondtam. Az én véleményem szerint a 330-as Corsair nem gamer konfignak való, mert egy gamer konfignak JÓ hűtés kell!! Avagy legalábbis ajánlott! Persze mindenki abba tesz és azt amit csak akar.

    Egyébként meg szereld át egy FD3k-ba a konfigodat holnap és számolj be arról, hogy hány fokkal csökkentek a komponenseid hőfokai. Ha csökkentek akkor igazam van, ha nem csökkentek, akkor nincs igazam.

    De ezt úgy sem fogod megtenni, mert nincs rá lehetőséged, meg nem is érdekel, meg azt sem akarod, hogy igazam legyen.

    Engem viszont érdekel és meg is fogom tenni, mert eljön a nap és a 330-as Corsair adatai is SK honlapján lesznek:)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák