-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tituszazeb
tag
válasz eastsider #2850 üzenetére
Hosszútávon természetesen minőségi tápot, és házat veszek, de most sajnos nincs sok pénzem, a gépre pedig szükségem van. Te mint tőlem tapasztaltabb illető, nem tudnál ajánlani egyet az olcsó házak közül, amikhez táp is jár? Tudom, h ezek házak/tápok mind elég gagyik (ennyiért nem is várok túl sokat), de legalább, akkor azt áruld el (ha tudod), h ezek közül melyik a legkevésbé rossz.
Köszönöm a válaszodat!!
Szia!Kérek mindenkit, hogy privátban írjon, mert azt jobban észreveszem! Köszönöm! :)
-
Tituszazeb
tag
http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=07452
ez ATX-es, vagy mindegyik ATX-es ?
télleg sürgős lenne, pls help me!!Kérek mindenkit, hogy privátban írjon, mert azt jobban észreveszem! Köszönöm! :)
-
fradi81
veterán
válasz Tituszazeb #2852 üzenetére
A PCX-be pl megveheted ezt ha nagyon olcsó ház kell
MERCURY KM84 350W IVORY HÁZ 350W táppal 6284 Ft , egy darabig ki lehet vele húzni.moto g72, Ninebot d28e
-
Tituszazeb
tag
válasz fradi81 #2853 üzenetére
Köszi a választ.
Ezt én is nézegettem, elég baráti áron vesztegetik, és viszonylag jól is néz ki. Egyébként ez, hogy egyszerű összeszerelés (ivory) konkrétan miben nyilvánul meg? Talán nincsenek csavarok? Egyébként ezt választom, még egyszer köszi a tippet!
Szia!Kérek mindenkit, hogy privátban írjon, mert azt jobban észreveszem! Köszönöm! :)
-
AMD Power
titán
válasz Tituszazeb #2848 üzenetére
-
fradi81
veterán
Úgy néz ki olyan házam lesz mint Zájec kollégának sok hely van benne és sok szél, és ha még halk is akkor király
moto g72, Ninebot d28e
-
Vincsó
aktív tag
Sziasztok
Egy ilyenre tettem ma rá a mancsom [link]
Igaz nem olcsó mulatság egy Lian Li kuckó.. de aki többet szán rá az gondolja meg mert élőben még meggyőzőbb, és gondolom a többi modell is az
Összeszerelés hibátlan, megmunkálás szintén, felhasznált anyagok: aluminíum+ aluminíum+ aluminíum + a ventik. A szálcsiszolt aluminíum meg maga a gyönyör -
Intzi
csendes tag
Sziasztok!
Keresek chieftec dragon házba hdd ventibefogó keretet (sajnos csak 1 volt benne ) - lila műanyag darab -
Akinek van felesleges vagy megválna tőle ne habozzon szólni
cserébe: pénz, csoki, sör, pia ...
thx,
Intzi -
fradi81
veterán
jöhetne már az új ház.
szobámba 37 fok
[Szerkesztve]moto g72, Ninebot d28e
-
törölt tag
válasz Szólista #2861 üzenetére
Hát esetleg a Soprano, de az eleje kicsit irritál. Az Antec 900 jön be a legjobban, ill. a most találtam rá a Smilodon-ra.Az Antec-nak a külseje tettszik jobban, míg a Smilidon-ban pedig az ötletes oldalfal nyitás és a VGA magasságában lévő keresztben lévő kis konzol, ill a szerszám nélküli szerelhetősége is megtettszett.
Itt egy vidi amin látszik miről van szó:
http://www.3dgameman.com/content/view/4286/48/
Amúgy meg a végletek embere vagyok, némelyik gyártó extravagáns termékei jönnek be, míg másoknál inkább az egyszerűbb.
[Szerkesztve] -
Maistrodomai
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék kérni egy kis segítséget. Gépvásárlás előtt állok, de még nem tudom, hogy milyen házat vegyek. Kinéztem egyet, de nem tudom, hogy jó-e. Az elsődleges cél a jó szellőzés, a többi csak mellékes. Szeretném, ha plexi lenne az oldala. Ezt néztem ki, de ajánlhattok mást is. Az a lényeg, hogy 25 ezer Ft-ig legyen.
Raidmax Smilodon
de tetszik még a Gigabyte 3D Aurora is.
Az kérdésem még, hogy bele fér-e egy 8800GTX, mert a jövőben majd lehet, hogy veszek bele egyet. Előre is köszönöm a segítséget. -
fradi81
veterán
-
kolnay
senior tag
Hi!
Nem tudja valaki hogy a francba lehet beszerelni egy aspire x-cruiser ház elejébe 2ventit?
[Szerkesztve]Tyűű, de meleg van!
-
fradi81
veterán
A legfelső cdrom hely miért is van kivágva a sharkoon rebel 9-nél?
Megjött a ház, holnap megpróbálom átpakolni a kodegányból a cuccot
[Szerkesztve]moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
egy venti van az oldalsó amú új, az első most nem forog. Nem hallom a hangját a többi mellett, mert van a tápventi hátul meg egy 8-as a régi házból, azt ki se tudom kötni. Az alaplapra dugtam, 639-et pörög percenként, szóval halk lehet az oldalsó 25ös.
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
kb 5 fokkal hűvösebb a gép most, többre számítottam, a procihűtőt lecserélem az tuti, meg hátulra egy halk 12-est rakok.
moto g72, Ninebot d28e
-
Sdi
addikt
válasz fradi81 #2876 üzenetére
Nekem a jelenlegi házamban elég tűrhető a hűtés, csak 7 db 8 cm-es venti megy benne az egyebeken kívül / táp, vidkari, cpu / és így egy kicsit hangosnak tűnik. Nem tudok mellette aludni és azt szeretném elérni, hogy éjszaka is működhessen ha kell.
Egyébként meg jobban jársz, ha a 12-est inkább egyenlőre hátra pakolod, hogy húzza kifelé a szart.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Sdi
addikt
válasz fradi81 #2878 üzenetére
Nem árt, ha minnél nagyobb venti viszi kifelé a cúgot. Az SB szerintem jó venti / legalábbis az árához képest, ilyenből van 7 a gépemben, de azok csak 8-asok /, itt jól szerepelt [link], de sok embernek nem tetszik. Ezt inkább a ventis topikban kérdezd meg.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
AMD Power
titán
Nekem is jó lesz majd egy új ház. Bár nem csak a ház hanem minden más új lesz benne.
-
Dr.V.ker
csendes tag
Hali
Ehhez a konfigurációhoz keresek 10ezer forintért jó szellözésű szolid házat.Tudtok segiteni?
Asus P5n32 sli premium/wifi
Evga Geforce 8800 gts 320mb
Intel Core 2 duo 1,86ghz E6320
A-Data 2x1gb ddr2 80mhz
Fsp 350w
Seagate 160Gb 8Mb -
Hacklone
csendes tag
Hali!
Ehhez a konfigurációhoz keresnék minél jobb házat, talán a legfontosabb, hogy HALK legyen és hűsítő
intel core 2 duo E6750
Gigabyte P35-DS3P ( ATX )
nvidia nx6800xt
satás vinyó ( csak egy úgyhogy nem kell feltétlenül sok vinyó hely )
ja és olyan 20-25 000 ft környékén
kösz előre is
[Szerkesztve]Gigabyte p35-DS3P , Intel Core 2 Duo E6750 3.52GHz , Antec P182 , Chieftec GPS-400 , Nvidia 8600gts , 2*1Gb 800MHz Kingmax RAM , LG l203WT
-
CséZé
őstag
HI all!
Hamarosan gépvásárláson fogom magam, de lenne egy nagy problémám
Nem tudom hogy melyik házat vállasszam a kettő közül: Aerocool Masstige-A vagy Raidmax Ares (LCD-s). Próbáltam róluk teszteket és leírásalálni de nem nagyon sikerült. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyiket vállasszam? Melyik minőségibb? Esetleg a hűtése melyiknek jobb vagy melyik a hallkabb? Az Aerocool 5k-val drágább de ez most nem számítana csak a kettő közti különbségek. És amelyik a jobb azt venném meg valszeg. Tehát tulajok esetleg hozzáértők válaszát várom -
Pero
senior tag
nemtom milyen hűtést akarsz bele ha levegőt akkor a mastige-a az hűvösebb lesz, viszont sztem a rácsok miatt zajosabb, az Ares-t nem ismerem de a képek láttán talán kevésbé lenne zajos, nekem Poin of view maximumom van az hasonszörű a mastige-el erre alapozom. arról tudok képet küldeni ha kell
-
ryli
tag
ATX-es alaplapok elférnek egy ien házba? 478 x 210 x 497
Pontosan Soprano DX, Attol félek nehogy kicsi legyen
Q6600, 8800GTX-et akarok belerakni, csak elfogférni a deszka? -
Hacklone
csendes tag
válasz CriticalHit #2890 üzenetére
Hmm Hmm rákerestem, de nem nagyon árulnak ilyet itthon, nem?
Gigabyte p35-DS3P , Intel Core 2 Duo E6750 3.52GHz , Antec P182 , Chieftec GPS-400 , Nvidia 8600gts , 2*1Gb 800MHz Kingmax RAM , LG l203WT
-
Hacklone
csendes tag
Vajon melyik halkabb ,az antec sonatái, vagy a silentmaxx ok .. ? Na meg bejön az Antec Nine Hundred is, van valakinek tapasztalata, nagyon hangos?
Gigabyte p35-DS3P , Intel Core 2 Duo E6750 3.52GHz , Antec P182 , Chieftec GPS-400 , Nvidia 8600gts , 2*1Gb 800MHz Kingmax RAM , LG l203WT
-
bargeszt
tag
Hello!
Egy CM elitet szeretnék beújítani, tetszik a formája, az ára még jobban. Viszont attól tartok hogy megsül a vga-m. Jó dolog az a rács de vajon elég lesz? Úgy terveztem hogy a ventit előre rakom hátra beteszek egy kissebbet. A cpu hűtőm CM hyper Tx, a tápban 12cm es venti forog szóval oda elég lesz szerintem. A vga x1950pro ultim. attól félek megszorul odalent a levegő. Akinek van tapasztalata az írjon már lécives. Köszi. -
Hacklone
csendes tag
válasz CriticalHit #2896 üzenetére
Na asszem megállapodok egy antec p182 esben , köszi a segítséget.
-
Zájec
veterán
válasz fradi81 #2874 üzenetére
gratula a ház választáshoz
ez az elsö ventinek a hire kicsit elszomoritott hirtelen, nálam nem volt ilyen probléma .
miért szorult meg , nemértem.. meg hogy hangja van,, egy picit.. mennyire?
Sdi kollégával meghalgattuk az enyémet.. mennyire zajos..
szerintem belefér , szerinte ha túl nagy a csend akkor halhato..
de azért nem búgó zavaro hangja van...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest