Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    válasz Beretvás #21341 üzenetére

    Engem valahogy nem tud elkapni az ideg, ha egy általam használt, és valamilyen szinten kedvelt márkát fikáznak. Ha valamelyik szerettemet vagy közeli ismerősömet bántják, attól viszont már be tudok pörögni.
    Sajnos az ilyen márka imádatok miatt szoktak kirobbanni a nagy trollháborúk a fórumokon. Pedig csak egy jelentéktelen tárgyra vonatkozó fogalom. Számomra érthetetlen a dolog.

    (#21343) ShellKretor: A héten költöztettem egyik jó barátom konfigját egy Sharkoon T5-be. Az árához képest jó a kábelmenedzsmentje (nem tökéletes, de még belefér), elfogadható a szellőzése, kellemes a dizájnja, de a minősége gagyi hatást kelt, és szintén az illesztések miatt. A papírvékonysága egy dolog, mert ennyi pénzért nincs 1mm-es acélból készített ház, de az enyhén elálló oldallapot kicsit erősnek érzem. A csavarmentes szerelhetősége az 5,25"-os helynél egész jó, de a kis műanyag lefogató lehetne erősebb is. Az egyik már alapjáraton majdnem szét volt esve...
    Szóval ehhez a házhoz is csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy az Asus TA-B72-es ház simán hozza a szintjét masszívságban, pedig kb. fele annyiba fáj. Természetesen felszereltségben sehol sincs.

    Más.: Jelentem, Antec Twelve Hundred lett a dologból. Köszönöm a segítséget! :)

    [ Szerkesztve ]

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák