- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
Aktív témák
-
-
7600GT
senior tag
válasz Szten Márs #2900 üzenetére
Ki mondta hogy mellékes a VGA.
Ha az ember féreggé teszi saját magát, ne csodálkozzon, ha rátaposnak.
-
bagyulajuve
addikt
válasz oettinger01 #2895 üzenetére
Giga DS3-mal 500-as FSB-t is el lehet érni, így ez jó választás neked sztem
Resistencia eterna
-
Balli
őstag
Köszönöm a segitsegeteket, a játék valóban mellékes igy nem szükséges az x1900-as VGA kisebb is megteszi, majd utánna nézek. A procibol lehet eleg az E6400-es is az 25k-val olcsobb, bar pontosan nem tudom mennyivel lassab mint a másik.
Az OCZ ramokat nem ismerem, én igy elsőre Corsair XMS2 Twin2x Kit 800Mhz-es ramokra gondoltam volna, az OCZ jobb lenneAthens 2004
-
Lest4t
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy egy film kameráról gépre való átjátszásához, majd szerkesztéséhez milyen gép szükséges? Kizárólag otthoni használatra, hobby szintre. Monitor nélkül 150-ből mit lehet kihozni?
-
oettinger01
őstag
-
Márton
nagyúr
Lest4t:
relatív. Én pl. Cerka 600-zal kezdtem, 128rammal és 40es vinyóval.
Ha renderelési sebességről van szó, oda meg soha nem elég a proci..Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
bagyulajuve
addikt
válasz oettinger01 #2908 üzenetére
a ds3-as az nem, de van ds4-es, ami ha jól tudom cross fire-ös
Resistencia eterna
-
bagyulajuve
addikt
válasz oettinger01 #2908 üzenetére
nézz be a totyikjába sok mindent olvshatsz róla, úgy látom megvannak ennek a lapnak is a maga bajai
Resistencia eterna
-
7600GT
senior tag
válasz CriticalHit #2903 üzenetére
Boccs.
Figyelmetlen vagyok.Ha az ember féreggé teszi saját magát, ne csodálkozzon, ha rátaposnak.
-
RexpecT
addikt
Alaplap: Msi K8N NeoN F 20k
Proci: Amd Athlon 64 3200 + 18 k +hűtő
Mamória : 2*512 Samsung 22 k
Vidkari: X1600Pro 256/512 ram PCiex 27 k
Hdd: Samsung sata 2 16k
Dvdiró: Pionner DVR-111D 9k
Tépegység: 400 W Chiftec Delta 12k
Ház:Aerocool Aeroengine 2 16 k
Olcsón számoltam igy olyan 140 k de ha drágább helyen veszed/vidék/ akkor is ki kellene jönnie 150k-ból. -
Dotn
aktív tag
válasz CriticalHit #2891 üzenetére
Koszi szepen a segitseget.
-
Symbi
tag
Ráköttem, hogy mi okozza a különböző hibákat a szervergépemen.
Sztem semmi gond se a vgaval, se semmivel.
Minden fasza 1es 1edül csak a monitor, ami szutyok
Samsung SyncMaster 753DFX, nem igazán játékra való.
KING KONGba 1280X1024 már nem is bít többet 60Hznél, és ki is lép a játékból. PF
Ez inkább vmi munka monitor féle, nem
Ez az 1ik.
A másik, meg, hogy rossz már naon a szemem, és nem akarom tovább rontani...
Szal a végeredmény egy f@x@ kis LCD lenne.
Csakhát segítséget szeretnék kérni, mert nagy játékos vagyok.
Milyen monitort ajánlanátok???
Samsung 970P, ViewSonic VX925?
És mi a jó ha kicsi, vagy nagy az ms
Előre is nagyon köszönöm, sokat segítenétek! -
Mirt
csendes tag
Hi all ez az elso hozzaszolasom(bocsanat az angol bill-ert de epp az Usaban vok...)! Na most tudom, hogy talan nem ide kellene postolni, de itt az en problemam. H tudtok megoldast/valaszt szivesen fogadom.
Vettem neten egy ASUS M2N-E alaplapot, hozza egy AMD X2 3800at, 2*512MB Corsair XMS2 6400 es egy eVGA 7900 GT KO-t. Namarmost, az elso kerdesem az lenne, hogy okoz-e kart illetve lehet-e egyaltalan 32bites windowst futtatni ezen?A masodik, hogy miutan felraktam az alaplapi drivereket miert nem volt koztuk a hang?A telepito nem is jelezte egyaltalan...Kesobb olvastam, hogy eloszor frissiteni kell a winfost, es csak azutan szabad drivert telepiteni(es mivan azokkal akiknek nincs internetuk!?)Na mind1, gondoltam frissitek, utana ujraprobalomrakni a hangot(a tobbit mar megcsinaltam, frissites utan sem jelzi a telepito a hang installaciojanak a lehetoseget, szal magam kerestem meg a cd-n..) Namarmost a telepito elindul, de ker vmi HDA bus drivert, amit mint kesobb kideritettem a HD audio driver, ami a KB888111 frissites vagy vmi hasonlo szemelyeben lehet telepiteni(rajta volt a cdn a telepito) felraktam ezt is, de igy is keri u.ezt...Na mind1 gondoltam format c: uj winfos es frissites stb DE a k*ott rendszer nem bootol be!! Csak pittyeg es fekete kepernyot ad...a Poen az h miutan elkezdte ezt csinalni egyer bebootolt es mindent tudtam csinalni, csakhat kikellett kapcsolnom, es most megint ilyen...Szerintem az alaplap a hibas, mert a vidkari, ha hibas lenne nem bottolt volna be akkor az egy alkalommal...Pls help!!Barki tud vmit barmirol valaszoljon!!Ha az alaplap a hibas akkor szerintetek 1 FoxconnC51XEM2AA- 8EKRS2H jo lene?
U.I.: lehet, hogy a tap a ludas?1bkent 1 Cooler Master realpower RS-450 450watt van benne -
achon
aktív tag
Sziasztok,
Egy kérésem lenne. Új gépet veszek. A haverom megveszi a régit, de nem akarom átvágni, viszont nem vagyok tisztában a piaccal mostanság, ezért segítség kellene a beárazáshoz.
Mellé írtam szerintem mennyit ér.
Abit NF7 2.0 (7K)
AMD XP 1700+ Thoroughbred (7K)
512 MB DDR 400MHz Elixier (7K)
Spire Whisperrock hűtő (1K)
kodegenya táp 300W (2K)
Gigabyte ATI Radeon 9550XT (8K)
Sokat tévedtem volna?
Előre is köszi a segítséget.A legszebb múzsa a határidô.
-
TOr
csendes tag
Hy azt szeretném megkérdezni melyik mag és miért jo mert egy csomoról olvastam van vencie meg sandiego meg egy csomo 3700 procit akarok venni és azt szeretném tudni melyik a legjobb ehhez melyikkel huzhato jol stb
-
achon
aktív tag
válasz VaniliásRönk #2927 üzenetére
Tudom.
Ha kisebbségieskednék vele a piacon lehet többet kapnék érte, de annyit nem ér nekem.A legszebb múzsa a határidô.
-
CriticalHit
őstag
A San Diego-t nemhiába becézik széndijégónak, FX-62 szintjére húzható. A Venice is jól birja. Ha azonban a tuning érdekel nézz körbe az AMD tuningos topik-ban, ott vannak a gyakorló tuning szakik.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
Symbi
tag
A Samsung 970P és a viewSonic VX922 is 100Hz-es?
Ja és ha már ViewSonic akkor mért nem 924.
Az elvileg jobb, mint a 922, nem? -
Szten Márs
nagyúr
A TFT-k ajánlott frekije 60Hz, maximális pedig ált 75. Tévedés ne essék, TELJESEN mást jelentenek ezen értékek mint hagyományos CRT monitoroknál. Nem fog villódzni, meg semmi ilyesmi. (természetesen szemrongálás meg ilyesmi, ami CRT-n 100 Hz-en is izmosan jelen van itt szóba sem jöhet) 60 Hz-en folyamatosan szépen világít
-
Symbi
tag
De a VX 924 nem veri a VX 922?
-
CriticalHit
őstag
A VX922 az újabb és a gyorsabb a kettő közül, a maga 2 ms-os válaszidejével az egyik leggyorsabb monitor. A TFT panel hátránya viszont a lassabb 6ms-os PVA (970P) panelhoz képest, hogy a betekintési szög alacsony, ha már nem pontosan szemből nézed, a szinhüség gyenge.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
Szten Márs
nagyúr
válasz CriticalHit #2933 üzenetére
Mármint a TN+ film panel, nem a TFT panel
Amúgy ne vegyünk már egy súlycsoportba egy TN meg egy S-PVA paneles moncsit
A 6ms meg játékra is több mint tökéletes, 8ms alatt nem hiszem hogy van ember aki képes lenne bárminemű elmosódást érzékelni... -
Symbi
tag
Köszönöm a segítséget.
Tehát a ViewSonic VX922 és a Samsung 970P-vel is 1aránt jól járnék.
Hm....
Most nem tudom meiket válaszam
Ha játékra is jó inkább hű akarok lenni a Samsunghoz.
Dehát a SyncMaster 753DFXel is megszívtam.
Akkor asszem a VX922-öt választom, remélem bejönn... -
Szten Márs
nagyúr
Épp azt magyarázom, hoyg nincs egy súlycsoportban a két monitor, de úgy tűnik, hogy nem esett le...
MOD: akkor még egyszer:
A samsung egy PVA paneles monitor, míg a ViewSonic egy Tn+film paneles. Ha átruccansz egy monitoros topicba olvasgatni akkor innentől már nincs is mit kommentálni. Ha nem akkor elmondom: egy PVA paneles monitor sokkal jobb képet fog neked adni...
Amúy hogy szívtad meg a Syncmaster 753-al?
[Szerkesztve] -
TOr
csendes tag
Hy azt szeretném megkérdezni melyik vinyo jobb sata vagy ata nem nagyn értek hozzá de egyik haveromnak satás van és ha formáz és ujra akarja telepiten a winfost be kell vinnie oda ahol vette mert simán nem lehet ujra telepiteni ?
-
Warek
tag
Sziasztok
Egy új gépet szeretnék venni a következő konfiguráció:
Intel Pentium D 820 2.8 GHz, 800 MHz, LGA775, 2x1 MB Cache, Dual Core, dobozos
ASUS P5N32-SLI Deluxe LGA 775, FSB 1066,800/533MHz, DDR2 667/533, Serial ATA 3Gb/s, 7.1 csatornás audio
Kingmax KLCD48F-A8KB5 DDR2, 1GB, 667MHz
Kingmax KLCD48F-A8KB5 DDR2, 1GB, 667MHz
Pioneer DVR-110DBK +/- R és RW, Dual Layer, 16x DVD írás, fekete szín
ASUS DVD-E616 16x/48x
ASUS EAX1600PRO TD 512MB, DVI, TV-Out
Samsung SP2504C 250GB / 8 MB / 7200rpm / SATAII
ANTEC SLK3000B / szabvány ATX ház / ultra csendes kivitel
Cooler Master eXtreme Power RS-430-PMSR/P Szuper halk, 430W
Gigabyte GH-ED521-MF P4 670/570 (3.8GHz), LGA775, kék LED világítás
Szeretném megkérdezni róla a véleményeteket, melyek azok az alkatrészek amik nem tökéletesek, van e benne olyan aminek sok a hibája, vagy nem érdemes megvenni stb.
Bármin lehet változtatni .
Egy csendes éjjel-nappal használható 3-4 évig tökéletesen működő gépre lenne szükségem, ja és nem szoktam játszani. -
Remington
őstag
nah szal a d820 és p5n32-sli kombót felejtsd el amert az nforce 4 chipset nem szereti a 820-at és 920-at, szal válassz más procit vagy más lapot
ha viszont 3-4 évre kell a gép akkor inkább core 2 duo procit válassz és hozzá egy jó lapot de minimum 9xx-as procit.
a videókártya se túl jó választás, inkább egy 7600gthttps://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
7600GT
senior tag
válasz Szten Márs #2921 üzenetére
De akkor olvasson el elötte minimum egy cikket.
Ha az ember féreggé teszi saját magát, ne csodálkozzon, ha rátaposnak.
-
7600GT
senior tag
Ha nem veszel Core 2-t akkor szerintem vegyél inkább AMD-t.
Mert mostmár olcsóbb egy X2 mint egy PentiumD.
Én nem vennék 1600Prot még úgy sem hogy nem játszol.
Vegyél egy 7300GT-t és rá egy Zalman vf 700 AlCu-t.
A procira vegyél egy AC Freezer 64Pro/7Pro-t.(csak kompatibilitásban különböznnek)
Ha mégis az inteles renszert veszed vegyél egy Core 2 redy alaplapot.
Mondjuk egy Gigabyte 965P DS3-at.
Ja és még egy!
Szerintem ne azt az Antec házat vegyed.
Vegyél egy Chieftec BH-o1-B-B-SL-t és hangsziteld le.
Árban is és teljesítményben is jobban jössz ki.Ha az ember féreggé teszi saját magát, ne csodálkozzon, ha rátaposnak.
-
törölt tag
Ha nem játszol vegyél egy AM2-es alaplapot gf6100/6150 integrált videóval, utóbbi alkalmas elvileg hdtv videók lejátszására is, az alaplappal pedig a mostani információk szerint a majdani AM3 foglalatba szánt ddr2/ddr3 vezérlővel ellátott processzorok is működtethetőek, szóval bővíthető marad jódarabig. Pl egy gf 6150-es Asus alaplap 25 ezer körül kóstál, és akkor már videókártyát sem kell venned. Attól ne félj, ha késöbb játszani támad kedved van a lapon PCI-E 16x bővítőhely.
-
CriticalHit
őstag
-CM Extreme Power táp helyett: Seasonic S12 380 vagy Zalman 360B-APS táp,
-1600 Pro helyett:hőcsöves hűtőjű ASUS: EAX1600XT vagy EAX1650PRO SILENT GE/HTD/256M vagy EN7600GT SILENT/2DHT/256M"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
Warek
tag
Igazad lehet h érdemeseb cor e2 duo procit választani. Az 1.83 és a 2.13 közötti sebbesség különbség megéri a kb +12 ezret? I
ASUS P5LD2 Deluxe Ezt a lapot néztem hozzá ezen inteles a chipset, Gigas hálókártyát és 8 csatornás hangot is szetnék. Jelenleg is ASUS alaplapom van és ezért most is inkább ebben gondolkozom. -
Warek
tag
válasz CriticalHit #2947 üzenetére
Megnéztem a javasolt tápokat a Zalman jónak tűnik de csak 360W . Találtam egy 460 (ZALMAN 460B-APS) is az is ugyan olyan jó?
Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest